Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов е доволен от резултатите на "Възраждане" на изборите

Политика

Костадин Костадинов е доволен от резултатите на "Възраждане" на изборите

Костадин Костадинов е доволен от резултатите на Възраждане на изборите - Tribune.bg
Снимка:

Избраниците на "Възраждане" ще работят за интересите на всички граждани, отбелязва на страницата си във Фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той представя и равносметката си за местния вот.

"В една община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, но без балотаж, защото първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета сила", отчита Костадинов.

По думите му партията има почти 200 общински съветника по места, а броят на селските кметове на "Възраждане" е няколко десетки, като има и още толкова балотажи в неделя.

"Имаше безпрецедентно ниска избирателна активност, което беше изненадващо. Имайте предвид, че тя е ниска на фона на огромния корпоративен и купен вот - във Варна например почти 55% от гласовете са купени или корпоративни. И не само там, навсякъде беше така. Хипотетично, ако нямаше купен вот, избирателната активност щеше да падне под 20%", пресмята Костадинов. Той не е изненадан от ниската избирателна активност.

"Хората масово отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се превръща във все по-силен и наложен феномен. Страната ни се връща столетия назад в историята си", предупреждава лидерът на "Възраждане".

На този фон той благодаря на избирателите, подкрепили партията на местния вот.

"Ние друг народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим докато победим! Да живее България!", завършва Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети