Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов и Станислав Стоянов са на двудневно посещение в Бундестага за среща с АДФ

Политика

Костадин Костадинов и Станислав Стоянов са на двудневно посещение в Бундестага за среща с АДФ

Костадин Костадинов и Станислав Стоянов са на двудневно посещение в Бундестага за среща с АДФ - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на „Възраждане“ – Костадин Костадинов, и народният представител Станислав Стоянов днес пристигнаха в Берлин за среща на високо ниво с ръководството на „Алтернатива за Германия“, съобщиха от партията.

В рамките на два дни предстои както лидерска среща между Костадин Костадинов и Тино Крупала, така и работни разговори, в които ще бъдат обсъдени основни акценти в политическите програми на двете партии, жизненоважни както за двете страни – България и Германия, така и за нашия общ дом Европа: икономика, социална политика, енергетика, земеделие и култура.

Срещите ще са в Бундестага, както и тържественият обяд по посрещането на Костадинов.

По последни проучвания „Алтернатива за Германия“ все повече печели одобрението на германците и все по-често анализаторите я поставят на второ място при евентуални избори днес. „Възраждане“ от своя страна също печели доверието на все повече българи, като от седмо място и най-малката партия в 47 Народно събрание в 49 тя вече е трета политическа сила в страната ни и най-голямата партия в България, тъй като пред нея има две коалиции.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп