Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бившата съдийка Румяна Ченалова в листите на партия "Възраждане"

Политика

Бившата съдийка Румяна Ченалова в листите на партия "Възраждане"

Бившата съдийка Румяна Ченалова в листите на партия Възраждане - Tribune.bg
Снимка:

Костадин Костадинов отрече Божков да ползва регистрацията на „Възраждане“

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов ще води листата на партията във Варна и в 25-ти многомандатен район в София. На пресконференция той даде да се разбере, че формацията ще се яви самостоятелно на вота на 4 април като представи и водачите си на листи. Костадинов отрече формацията на Васил Божков „Българско лято“ да ползва регистрацията на "Възраждане" и определи излязлата в медиите информация като „фалшива новина“:

„Името на „Възраждане беше намесено в една много глупава инсинуация, а нашата идея и нашата цел е да управляваме самостоятелно. И в името на това ние участваме в изборния процес“, каза Костадин Костадинов.

Сред имената в листите на „Възраждане“ прави впечатление това на бившата сидийка Румяна Ченалова. Тя се включва в гражданската квота като новината беше потвърдена на страницата й във Фейсбук. Ченалова стана известна от записите „Яневагейт“ и беше особено активна по време на протестите, организирани от партията през пролетта на миналата година.

„Знам, че това мое решение ще има разнопосочни последици, ще последват аплодисменти, но и кал, надежда, но и разочарования.

Не участие в парламента на всяка цена, а участие в битката за свобода и справедливост е целта и смисъла на решението ми.Всяка стъпка е от значение по пътя към свободата – така мисля аз“, пише освободената от длъжност съдийка. Следват 13 точки, в които тя на дълго и широко обяснява мотивите за взетото решение. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Мина Тези от "Възраждане " се отличиха при замерянето на институциите с домати, яйца, риба , така че не е лошо да имат в кошницата си и гнили ябълки.
23.02.2021 15:58 / Отговор
Това не е вярно Възраждане не е участвала в подобни сценки и проформърси! Протестите на Възраждане са ясно различими и нямат нещо общо с глупостите на триото за отпушване на Народното недоволство.
23.02.2021 16:36
Тартаковер Дали тази е "гнила ябълка" аз не знам, онзи френски посланик, който измисли за нея това определение, после сам се оказа доста гнила ябълка. При това свързана с доста корупция покрай винената фирма "Менада".
А "гнилата ябълка" Ченалова, наистина е доста гнила....но за Борисов ! Защото тя с онази другата "гнила" Янева, първи вдигнаха завесата около къщата в Барселона, любовницата там, детето...
Такива работи трудно се понасят и въобще не се прощават от влюбените в Тулупа примитивни хора. Затова скачат да го пазят както майка пази малкото си детенце. Нищо че охранявания от тях е едно дебело корумпирано същество, което живее и си пълни чекмеджетата с техните пари.
23.02.2021 16:24 / Отговор
Правосъдие Тараторчо невеж, Ченалова лично пишеше исковите молби на ищците, а след това делата "случайно"попадха при нея като съдия. Съмняваш ли се още кой печли делото и то напълно "безплатно"? Същата нагла овца се беше кандидатирала за председател на Окръжен съд, но не си плати и не я огря. Болшевико, запознай се с фактите при да пишеш глупостите си в този сайт!
23.02.2021 18:02
Тартаковер Слушай бе, мухъл ! АЗ НЕ КОМЕНТИРАМ МОРАЛА НА ЧЕНАЛОВА ! Компри? Прочети отново коментара ми и виж какъв е смисъла в него, в какъв контекст използвам тази "гнила ябълка", коя дейност на нейната биография. Въобще не коментирам житейския и професионалния и морал. Тук става дума за едно разобличение от "гнилата ябълка", в съдружие с друга "гнила ябълка".
Ако не си го схванал, а пишеш само от сляпа любов към дебелия крадец на наши пари, поне си признай. Не си сам.

И пиши грамотно !
23.02.2021 18:12
Правосъдие Тараторчо, ти не си нищо повече от един неук, бездарен и примитивен болшевик.
24.02.2021 09:58
Илия Христов Аз я мислех за свястна, а и тя се оказа лакома за "копейки"!...
23.02.2021 17:11 / Отговор
Правосъдие Тараторчо, ти не си нищо повече от един неук, бездарен и примитивен болшевик.
24.02.2021 09:56 / Отговор
Правосъдие Тараторчо, ти не си нищо повече от един неук, бездарен и примитивен болшевик.
24.02.2021 09:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети