Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов за демонтажа на МОЧА: Престъпници водят битка срещу символите на победата над фашизма

Политика

Костадин Костадинов за демонтажа на МОЧА: Престъпници водят битка срещу символите на победата над фашизма

Костадин Костадинов за демонтажа на МОЧА: Престъпници водят битка срещу символите на победата над фашизма - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов реагира остро от парламентарната трибуна по повод демонтажа на Паметника на съветската армия. В декларация той заяви, че народните представители от ПП-ДБ и ГЕРБ са национални предатели и искат да върнат фашизма у нас.

„Цялата столица е заприличала на дрипаво ориенталско гето, а днес ПП-ДБ се занимава с Паметника на съветската армия, дори не са си направили труда тези елементарни престъпници да спазят някакъв законов ред“, заяви Костадинов.

Той определи представителите на ПП-ДБ като „престъпници, които водят поредната си битка срещу националната памет, символите на победата над фаизма“.

„Реставрацията на фашизма от днешата евроатлантическа сган няма как да бъде трайна. Това, което днес се опитва да направи тази управляваща евроатлантическа сган е престъпление, което разделя българското общество и реставрира фашизма“, категоричен бе Костадинов.

Думите му предизвиката бурни възгласи от депутатите на ПП-ДБ, които призоваха председателстващата заседанието Росица Кирова да спре микрофона. Тя заяви, че това е декларация от името на група и няма такова право, като призова Костадинов да не обижда народни представители и да въздържа тона си.

Въпреки това лидерът на „Възраждане“ се обърна към депутатите от ПП-ДБ с думите: „Една шайка престъпници, една шайка случайно попаднала тук в парламента“.

За думите си и отношението си Костадинов бе наказан със забележка.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети