Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Даваме 10-14 дни на Петков да махнат „зеления сертификат“

Политика

Костадинов: Даваме 10-14 дни на Петков да махнат „зеления сертификат“

Костадинов: Даваме 10-14 дни на Петков да махнат зеления сертификат - Tribune.bg
Снимка:

Следващият път ще влезем не само в НС, но и в МС, категоричен е лидерът на „Възраждане"

„Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат на разговорите при премиера. Решението обяви председателят на партията Костадин Костадинов във видео публикувано във Фейсбук.

„Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината - странно, че моята изтича в неделя, неговата - в петък, ще покани представители на протестиращите, сиреч на „Възраждане“ да започнат разговори, посочи той. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дена срок, в който да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на „зеления сертификат“ или за запазването му.", каза Костадинов.

„Ние ще настояваме „зеленият сертификат“ да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито „Възраждане“, посочи той.

„Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест, посочи той. На следващия протест, аз ви гарантирам, ще влезем не само в НС, но и в МС, ако се наложи“, категорично заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети