Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Фактът, че аз съм кандидат за президент е показателен, че не сме доволни от Радев

Политика

Костадинов: Фактът, че аз съм кандидат за президент е показателен, че не сме доволни от Радев

Костадинов: Фактът, че аз съм кандидат за президент е показателен, че не сме доволни от Радев - Tribune.bg
Снимка:

Според него той има реални шансове да бъде избран, но думата си ще кажат българските избиратели

Лидерът на „Възраждане“ - Костадин Костадинов, се кандидатира за президент и ще се яви в листите на 14 ноември.

„Неслучайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент. Това беше символичен знак, че за нас независимостта е основна ценност и поради тази причина издигаме моята кандидатура и тази на адвокат Елена Гунчева. Искаме България да води независима политика“. Това съобщи Костадинов в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия.

„Самият факт, че аз съм кандидат за президент е показателен за оценката ни за мандата на Румен Радев”, каза Костадинов и добави, че според него има шанс за балотаж.

От думите му стана ясно, че ако неговата кандидатура за „Дондуков“ 2 се провали, той няма да призовава гражданите кого да подкрепят на втория тур.

„Ако не сме на балотаж, ще оставим нашите избиратели да решават”, коментира още политикът.

Костадинов настоява, че трябва да има политически разговор и с партиите, останали извън последното Народно събрание. „Възраждане“ има амбиция да влезе в следващия парламент.

Лидерът на „Възраждане“ обсъди и обстойно темата с ваксинацията срещу COVID-19 като се обяви против задължителното поставяне на ваксини.

Той заяви категорично, че не е антиваксър, но смята, че конкретната ваксина против COVID не е изпитана достатъчно дълго.

Костадинов е против маските. „Искате да кажете, че трябва да изпълним някакво условие, насадено от някого?“, запита той.

„Вижте, огледайте се, животът е нормален. Не може да се прави национална трагедия от починалите", настоя още кандидат-президентът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети