Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов и „Възраждане“ напуснаха брифинга си заради „Дневник“

Политика

Костадинов и „Възраждане“ напуснаха брифинга си заради „Дневник“

Костадинов и Възраждане напуснаха брифинга си заради Дневник - Tribune.bg
Снимка:

Костадинов напусна пресконференцията си, заради отказа на журналистката от "Дневник" да си тръгне

Лидерът на партия „Възраждане“ и колегите му напуснаха пресконференцията, която трябваше да дадат в БТА. Още в началото Костадин Костадинов видя журналисти от „Дневник“ и ги помоли да напуснат залата. Към това издание той причисли „Медиапул“, „Капитал“ и „Клуб З“.

Костадинов нарече изданието на Иво Прокопиев „жълто-кафяви отходни канали на американското посолство“ и пожела да напуснат залата, за която партията е платила да проведе пресконференцията си.

„Компромис не правим и не желаем да имаме нищо общо с представители на жълтата преса, финансирана от американците. Вие не сте медии, а фалшиви новини. Не желаем да стоим в една стая с вас, имаме морал който не ни позволява да стоим в една стая с вас“, повтори Костадинов.

Той обясни, че има вариант да бъдат регулирани като американски агенти, което може да бъде заложено в законодателството. „Медиите на Пеевски нямат никаква разлика с тези на Прокопиев, те са едностранчиви“, обяви още Костадинов. 

Представителят на „Дневник“ заяви, че няма да напусне и така пресконоференцията беше прекратена.  Все пак Костадинов беше догонен от журналистите и на въпрос, дали ще подкрепи правителството, той заяви, че само ако е с мандат на „Възраждане“.

„Единственият мандат, който ще подкрепим е този на „Възраждане“, най-вероятно отиваме на нови избори“, обяви Костадинов и добави като свой партньор българския народ. Той поясни, че има готов кабинет, който да предложи.

На свой ред той щял да предложи преговорен екип, за да не влиза страната ни в еврозоната като заяви, че трябва да има референдум по тази тема, защото според него българският народ не иска въвеждане на еврото.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати