Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева, 4 млн. си останаха по дупките

Политика

Костадинов: Милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева, 4 млн. си останаха по дупките

Костадинов: Милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева, 4 млн. си останаха по дупките - Tribune.bg

„Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място най-вече искам да благодаря на 325 000 възрожденци, които за пореден път дадоха доверието си на Възраждане! За вас работим, за вас се борим!“

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той отчитам че Възраждане вдига резултата си с 10% и от 295 000 гласа стигат  на 325 000.

„Станахме трета сила за втори път през последната една година. В 15 области на България сме втора сила! Реално сме втори в половината страна - ППДБ, които станаха втора сила, ни надминават само в София и Пловдив“, пише още той.

Костадинов подчертава и, че изборната активност се увеличи с 250 000 гласа и достигна 2 500 000 души, а ръстът на ГЕРБ е 130 000 гласа, на двете ДПС-та общо 120 000. „Сборът е точно 250 000 гласа. Разбира се не купуваха само те - ППДБ, Величие и Меч също купуваха, видно от резултатите им в определени цигански секции в страната. Като цяло ръстът на активността се дължи изцяло на купения вот!“, твърди той.

Според Костадинов, правителство ще има, както е повтарял през цялата кампания.

‚Не защото избирателите са изморени, а защото избраниците им поизчерпаха парите за купуване и е време да се коалират, за да награбят нови средства от бюджета. Като че ли засега се очертава само Възраждане да не участва в това разграбване на държавата. На финала да кажа нещо извън темата. Вчера, според народния ни фолклор, беше Мишкин ден - празника на мишките. Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева на калпак. Още 4 милиона пък си останаха по дупките и оставиха престъпници и продажници да се разпореждат с бъдещето им. На този фон още веднъж искам да благодаря на тези 325 000 свободни и достойни човеци, които заявиха на висок глас, че е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ! Благодаря ви! Борбата продължава, и ще я водим до победа! Каквото и колкото да ни струва! Светът се променя, уважаеми сънародници! Предстои ни заедно да променим и България! И ще я променим - ще я направим свободна, независима и богата!“, пише още Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети