Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Няма да има правителство, с подписа на Нинова са изнасяни за Украйна оръжия за милиарди

Политика

Костадинов: Няма да има правителство, с подписа на Нинова са изнасяни за Украйна оръжия за милиарди

Костадинов: Няма да има правителство, с подписа на Нинова са изнасяни за Украйна оръжия за милиарди - Tribune.bg
Снимка:

„Няма какво повече да си каже от това, което вече сме си казвали. Няма как да подкрепим друг мандат освен, ако не получим подкрепа за основни политически линии, които ние чертаем в това Народно събрание. На първо място това  е желанието на „Възраждане” да проведем референдум за запазването на българския лев”. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред журналисти в Народното събрание.

По думите му подписката за запазването на лева  на върви изключително успешно.

„Подозирам, че  е възможно да внесем близо половин милион подписа още в средата на март месец. Ако получим подкрепа за това наше искане мисля, че не би имало никакъв проблем да продължим да разговаряме с БСП”, допълни Костадинов.

Той коментира, че още миналата година от „Възраждане” са предупредили, че правителството на Кирил Петков е позволило изнасянето на военна помощ за Украйна. „Разбира се трябва да направим уточнението, че тези доставки са минавали през посредници. Това е лицемерно отстрана на БСП, но те ще си носят отговорността пред собствените си избиратели. Ние неведнъж сме заявявали, че с подписа на Корнелия Нинова са изнесени оръжия за милиарди”

Костадинов бе категоричен, че каквото и да се говори правителство няма да бъде съставено.


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети