Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов отговори на Денков: Правителството е нелигитимно

Политика

Костадинов отговори на Денков: Правителството е нелигитимно

Костадинов отговори на Денков: Правителството е нелигитимно - Tribune.bg
Снимка:

„Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция за „Възраждане“, съгласувана с посолството“, това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов в отговор на изявлението направено днес от премиера Николай Денков.

Денков заклейми Възраждане и поиска проверки дали не нарушават закони

„Единствената опозиция в България е „Възраждане“, и тъй като е на път да стане първа политическа сила, американският режим иска да я забрани. Така управляващите неофашисти уверено тръгват по стъпките на своите фашистки предшественици“, каза още Костадинов.

Той заяви, че „Възраждане“ не признава това правителство, тъй като е нелегитимно. „Напомням, че пуснахме сигнал в Прокуратурата заради изнесените данни за извършено от ръководителите на ПП-ДБ престъпление "държавна измяна". т.нар. правителство на практика представлява само и единствено американския посланик“, каза Костадинов.

„Очевидно американският режим в родината ни върви по стъпките на украинския сценарий отпреди 10 години, с което цели да превърне България във втора Украйна. Управляващите неофашисти няма да се поколебаят дори да разпалят гражданска война в страната ни - в крайна сметка заради това бяха назначени за министри от посолството“, допълни лидерът на „Възраждане“. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети