Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство над държавата

Политика

Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство над държавата

Костадинов: Посегателството над български полицаи е посегателство над държавата - Tribune.bg
Снимка:

Настояваме незабавно българската армия да поеме охраната на българската граница, особено в най-натоварения участък с Турция, призовава лидерът на „Възраждане“

„Случилото се снощи в Бургас за пореден път показва наличието на проблеми, за които само и единствено ние от „Възраждане“ говорим. България отдавна не е независима държава и това го знаем всички българи. Държавата ни е колония, овладяна отвън и управлявана от чужди дипломати. Освен че ние знаем това, очевидно то се забелязва и от целия свят“. Това заявява лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод жестоката катастрофа в Бургас, при която загинаха двама полицаи.

„Българските полицаи представляват държавата. Българският полицай е държавата. Всяко посегателство върху него е посегателство върху държавата. Случилото се снощи е прецедент и е посегателство върху всеки един от нас, защото ние сме държавата“, категоричен е той.

„Автобусът с нелегални емигранти е засечен, отказва да спре, той е чужд и е управляван от чужденец, който отказва да се съобрази с българските закони и с полицаите, които следят за опазването им. В резултат от това започва преследване в продължение на километри, твърди се че има дори и престрелка и в крайна сметка загиват двама български полицаи“, посочва Костадинов.

„С това поведение чужденците, които са на наша територия, показват пълно незачитане на българската държава, което за пореден път потвърждава тезата на „Възраждане“, че България не е независима и свободна държава.

„Многократно ние от „Възраждане“ сме предлагали  границата ни да се охранява не от полиция, а от българската армия. Сигурността на държавата ни е от първостепенно значение, за да можем да опазим най-важното – живота и здравето на българските граждани.  Та ние не можем да спрем една банда дрипави нелегални емигранти, а сега си представете какво ще се случи, ако на тяхно място е организирана армия“, възмущава се Костадинов.

„Възраждане“ настоява  за незабавни мерки срещу трафикантите, за чието наличие всички българи знаем, българската полиция също знае кои са те. Към трафикантската мафия трябва да се действа безкомпромисно.

Настояваме незабавно българската армия да поеме охраната на българската граница, особено в най-натоварения участък с Турция.

От днес нататък не трябва да се допуска нито един човек да преминава границата, а всеки който бъде заловен в България, моментално да бъде изхвърлен там, откъдето е дошъл, най-често обратно в Турция“, настояват от „Възраждане“.

„Възраждане“ поднася съболезнования на близките на двамата полицаи, загубили живота си в опит да опазят държавността, независимостта и живота на всеки от нас“, завършва позицията си Костадин Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати