Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: ПП-ДБ ще зачеркнат смисъла на съществуването си, ако се коалират с ГЕРБ

Политика

Костадинов: ПП-ДБ ще зачеркнат смисъла на съществуването си, ако се коалират с ГЕРБ

Костадинов: ПП-ДБ ще зачеркнат смисъла на съществуването си, ако се коалират с ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Василев винаги е бил изключително откровен, когато говори по въпроси, които не са свързани с финанси, посочи лидерът на „Възраждане“

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира пред NOVA изказване на Асен Василев. Той заяви, че ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ-СДС, на следващите избори първи ще са от „Възраждане“.

„Василев винаги е бил изключително откровен, когато говори по въпроси, които не са свързани с финанси. Това трябва да бъде признато като негова основна положителна черта“, каза той.

„Абсолютно прав е, защото ако направят това, ще зачеркнат смисъла на своето политическо съществуване. Формацията „Продължаваме Промяната” беше създадена не просто, за да изхвърли ГЕРБ от властта, а за да ги изхвърли от българската политика. Как биха обяснили на своите избиратели, че влизат в коалиция с тези, които трябваше да унищожат политически?“, зададе риторичен въпрос Костадинов.

„България е пред криза. Част от избирателите на другите партии се ориентират към „Възраждане“. Ние сме заплаха за сегашния неоколониален модел – износител сме на злато, на работна ръка, но внасяме боклук“, каза още Костадинов.

Според него партията му не е против всичко и всички.

„Възраждане“ ще предложи Петър Петров за председател на Народното събрание. За заместник кандидатурата е на Цончо Ганев.

„Днес отново ще внесем проекта на „Възраждане“ за съдебна реформа, който беше гласуван на първо четене в 48-ото Народно събрание“, каза още Костадинов за политиката на партията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети