Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов предлага да се въведе единица мярка за тъпота – сабрутка

Политика

Костадинов предлага да се въведе единица мярка за тъпота – сабрутка

Костадинов предлага да се въведе единица мярка за тъпота – сабрутка - Tribune.bg

„За депутатите и по-голямата част от избирателите на ППДБ е крайно наложително да се въведе единица мярка за тъпота - примерно една сабрутка. Когато интелектът ти е равен на една сабрутка, мислиш, че Ирландия не е в Европейския съюз - нищо, че страната няколко пъти досега е председателствала ЕС“.

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“, който от няколко дни е в размяна на реплики за мястото на Ирландия в Европейския съюз, Шенген, НАТО и т.н.

Венко Сабрутев/ПП изключи Ирландия от ЕС (СНИМКА)

Нанков за Сабрутев: Кръстиха тъпия ъгъл Венко

„Когато е малко по-голям, около сабрутка и половина, мислиш, че не е и в Шенген - макар че страната няма граничен контрол на излизане и има избирателен граничен контрол на влизане, т.е. полу-Шенген (нещо като нашия въздушно-капков Шенген)“, пише Костадинов.

Кога пък Бисмарк е казал това? Сабрутев пак буди недоумение с извинението, че изкара Ирландия от ЕС

„Но депутатите от ППДБ не са само тъпи сабрутки. Те са и дивашки мразещи всичко българско еничари. Един много бърз поглед над тази изродена общност е достатъчен, за да отбележи следните общи черти - задължително изписват имената си на чужд език, по нищо не личи, че са българи и непрекъснато изливат потоци от омраза и отрова към българския народ“, допълва Костадинов.

Диана Дамянова: Не бих допуснала Сабрутев и до конкурс за портиер в кооперацията

„Съчетанието на безпримерна тъпота и безпределна омраза води до създаването на брутален еничарски корпус, наречен ППДБ. На 9 юни еничарският корпус трябва да бъде унищожен, защото в противен случай той ще унищожи България. Ако допуснем сабрутките да продължат да бъдат фактор в България, страната ни просто ще бъде доубита от тях“, пише Костадин Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети