Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Радев и Янев нямат смелост да говорят с протестиращите

Политика

Костадинов: Радев и Янев нямат смелост да говорят с протестиращите

Костадинов: Радев и Янев нямат смелост да говорят с протестиращите - Tribune.bg
Снимка:

Денков е бил подгонен, защото не са ги приели в МС, обясни той

„Държавата ни се превръща в концлагер с въвеждането на зелените сертификати. Ако зависи от мен, тези сертификати отиват в историята. Такива ограничения в Европа е нямало от времето на Втората световна война, когато ограниченията са били на расова и религиозна основа“, каза Костадин Костадинов от „Възраждане“ по БНТ.

Според него не може политически мерки да решават медицински проблем. Костадинов разказа за книгата „Настъпващата чума” на Лори Гарет, която е история на епидемиите и разказва как са били преборени последните 10 пандемии. „Всичко е на базата на медицинските решения, а това днес е рекламна и агресивна кампания на търговски продукти“, заяви Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ отрече да е имало посегателство върху министъра на образованието преди няколко дни като нарече това „клевета“. 

„Никой не му е посягал, както каза и самият Денков. Това, което стана пред МС беше защото отказаха да приемат хилядите протестиращи граждани. Излезе незнаен представител на МС и каза, че ще приемат 4 човека като обещаха това да стане до 15 минути, но мина час и никой не дойде. Тогава е излязъл Денков, те са го разпознали и са тръгнали след него, за да разговарят“, обясни Костадинов.

„Ако премиерът и президентът имаха смелост да ни приемат, нямаше да гоним Денков“

Костадинов каза още, че мъжеството в политиката не важи за Радев.

„Има външен натиск и той се огъна, това означава, че е зависим. Предаде народа и ще понесе големи политически последствия. Много мило, че донесе благата вест, че някой от Брюксел ни е позволил да имаме атомна централата. Това е унизително. Каква е разликата между СССР и ЕС? Едно време така Тодор Живков ходеше“, припомни лидерът на „Възраждане“. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати