Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: След избора на патриарх русофобската либерално-"демократична" общност изпадна в истерия

Политика

Костадинов: След избора на патриарх русофобската либерално-"демократична" общност изпадна в истерия

Костадинов: След избора на патриарх русофобската либерално-демократична общност изпадна в истерия - Tribune.bg
Снимка:

Веднага след избора на новия ни патриарх русофобската либерално-"демократична" общност изпадна в истерия, коментира в социалната мрежа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той недоумява как хора, които "никога не са се изповядвали, не са вземали причастие, които не знаят с коя ръка да се кръстят, с колко пръста да се кръстят, къде се палят свещи за живи и умрели в храма и най-паче незнаещи къде е входа на храма, изведнъж зареваха как щели да си сменят конфесията и да напускат църквата".

"Обяснете ми - как е възможно атеист да си смени конфесията, и може ли да напуснеш църква, чийто праг не си прекрачвал?", пита Костадинов. Той е изненадан от друга страна, че духовни лица също смятат да напуснат Българската патриаршия.

"Е каква стана тя? Русофобите, които обвиняваха и не спират да обвиняват мнозинството от българския народ, че било предателско, след като не мрази Русия, изведнъж показаха истинската си същност - на удавени в омраза към всичко българско еничари-чуждопоклонници. Добрата новина тук е, че само 2 духовници са заявили подобно национално предателство", пресмята лидерът на "Възраждане".

Според него трябва да благодарим на русофобските предатели, защото не всеки разбра колко голяма е заплахата за нашата църква от страна на фанариотите и гъркоманите в нея, които открито лелеят за "завръщане" към Турската патриаршия и за унищожаване на българската църковна независимост.

"След вчерашния ден и омразата към църквата ни, демонстрирана от русофобските еничари, вярвам, че няма българин, който да не е разбрал каква огромна заплаха ни грозеше, и която, слава Богу, преодоляхме", уверен е Костадинов. Затова той определя вчерашния ден като "втория Български Великден"

"Църквата ни показа, че е по-мъдра от държавата ни. Сега остава само държавата ни да се поучи от църквата", завършва Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати