Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов за отпадналата от листите Галунова: Махнахме гражданските квоти, защото не са лоялни към нас

Политика

Костадинов за отпадналата от листите Галунова: Махнахме гражданските квоти, защото не са лоялни към нас

Костадинов за отпадналата от листите Галунова: Махнахме гражданските квоти, защото не са лоялни към нас - Tribune.bg
Снимка:

Младата шампионка по шах Цвета Галунова, която беше депутат в  предишния парламент и беше подозирана в отцепничество, се оказа аут от листите на „Възраждане”. Това оповести самата тя във фейсбук вчера.

„Различното в обикновена среда не блести, а по-често се пренебрегва и подценява”, написа тя.  „Предпочитанията натежаха към партийните членове, които поставят интересите на партията на първо и единствено място, които не си позволяват да поставят под съмнение управленските решения, да задават въпроси и да искат да бъдат убеждавани в конкретни позиции и процедури на партията”, посочва още тя.

Името на Цвета Галунова се завъртя около срещите ѝ с бившия премиер Кирил Петков в търсене на подкрепа, за да оцелее правителството.  Тогава Галунова отрече да са ѝ предлагани постове.

Лидерът на „Възраждане” днес заяви, че са премахнали гражданската квота, защото избирателите са ги призовали.

„Те казват, че хората, които влязат в парламента от гражданската квота, смятат, че са го направили благодарение на своите усилия, а всъщност ги вкарват избирателите. Трябва да бъдат лоялни към нас, а не към собственото си его”, обяви Костадин Костадинов по NOVA NEWS.

По думите му резултатите на „Възраждане” според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. „Проучването ни е винаги на повече 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация”, заяви Костадинов.

Той потвърди, че „Възраждане” са били търсени за коалиционен партньор, но те имали ясна програма с приоритети и не отстъпвали от нея.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети