Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костинброд II в БТВ: Открито агитират срещу Фандъкова с модерния израз на протестърите “Хубаво е, но не е готово”

Политика

Костинброд II в БТВ: Открито агитират срещу Фандъкова с модерния израз на протестърите “Хубаво е, но не е готово”

Костинброд II в БТВ: Открито агитират срещу Фандъкова с модерния израз на протестърите Хубаво е, но не е готово - Tribune.bg
Снимка:

Репортаж по БТВ откровено агитира анти-Фандъкова в изборния ден. Медията реши да припомни ремонта на Графа, закъснелия срок, бетонните блокове, коментарите в социалните мрежи за плочките пред Седмочисленици и оставката на зам.-кмета Крусев.

Очевидно възпалени от ниския резултат на архитекта от Варна, БТВ решиха да нападнат Фандъкова. Дори най-върлите симпатизанти на т.нар. разградска десница заявиха откровено, че гласуват с отвращение.

„Ремонтът нито приключи в срок, нито се оказа според очакванията на гражданите. Десетки пострадаха от бетонните блокове“, обявиха БТВ. В социалните мрежи се роди хаштагът „Хубаво е, но не е готово”, казаха в ефир те.

Освен това, по неофициална информация от щаба на ГЕРБ ще пуснат жалба против Би Ти Ви за агитация в полза на Борис Бонев. Според запознати става дума за скандално нарушаване на закона. Недялко Недялков коментира, че в последните часове идеолозите от кръга "Капитал" преразпределят гласове, като хвърлят всичко в ръцете на Борис Бонев за сметка на Борислав Игнатов.

БТВ днес окончателно се утвърди като медия от кръга на един подсъдим олигарх.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Арман Хекимян Всичкото арменско селяни се активираха.Всяко изречение по бтв започваше с някаква препратка до скандал или проблем,свързан с ГЕРБ. СЕМ,прокуратура?
27.10.2019 22:08 / Отговор
Ехо Понеже на мая и се размина около костинбродската афера и бТВ са толкова нахални. НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ ИМ СЕ РАЗМИНЕ.
28.10.2019 10:52 / Отговор
hahaha Сега в БТВ има спящи клетки от журналисти от сектата на костовако прокопиевци и след като продадоха телевизията нарочно правят че ако ги махнат ще кажат чистка! А тези трябва да бъдат махнати задължително това са секта терористи продажници и масово са обратни! Няма по злобни хора от хомобандитите!
30.10.2019 20:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати