Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кой е новият кмет на Благоевград: бивш заместник-кмет на Петрич от ГЕРБ

Политика

Кой е новият кмет на Благоевград: бивш заместник-кмет на Петрич от ГЕРБ

Кой е новият кмет на Благоевград: бивш заместник-кмет на Петрич от ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Новоизбраният кмет на Благоевград с малко над 10 хиляди гласа - Илко Стоянов - може да се похвали със солидна политическа биография. Той обаче се представя за ново лице и алтернатива на досегашните управляващи.

От направена справка за миналото му става ясно, че може би единствената партия, която не е минал е ИТН, където вече е член и откъдето бе избран за кмет.

5 години преди това Стоянов е общински съветник на ГЕРБ в Петрич. Не само това, той се издига и до поста заместник-кмет в града, отново от ГЕРБ.

Според Слави Трифонов обаче, Илко Стоянов е алтернатива на първата политическа сила у нас.

Преди да попадне в редиците на партията, водена от Борисов, Стоянов опитва късмета си в други четири партии - СДС, след това във „ВОТ Консерватори“, ДРОМ, които бяха коалиционни партньори на ДПС и нашумяха с жестоки скандали за купуване на гласове, както и „Глас народен“ на Светльо Витков.

След като не получава необходимото удовлетворение в малките политически партии и формации, Стоянов опитва късмета си в ГЕРБ, където успява да се издигне.  

Според запознати той е изключително близък с друг известен политически кадър – Христо Бисеров, който е сочен за кадровик в партията на Трифонов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати