Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Индустрията, производството, бизнесът - това е в основата на развитието на всяка модерна държава

Политика

Кралев: Индустрията, производството, бизнесът - това е в основата на развитието на всяка модерна държава

Кралев: Индустрията, производството, бизнесът - това е в основата на развитието на всяка модерна държава - Tribune.bg

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ/СДС в Пазарджик Красен Кралев посети няколко от местните бизнеси в Панагюрище, заедно с депутата от предишните няколко Народни събрания Стефан Мирев, който е родом от града.

„Индустрията, производството, бизнесът - това е в основата на развитието на всяка модерна държава днес. Без бизнес няма работни места, няма повишаване на жизнения стандарт, няма инфраструктурни подобрения, няма социални придобивки. Именно за това ГЕРБ е дясна и бизнес ориентирана партия. За това и сме против увеличаването на данъците за бизнеса. За това и непрестанно говорим колко важно е да имаме стабилно правителство, за да може българските предприемачи да развиват своята дейност в една прогнозируема среда“, казва Кралев.

Той подчертава, че Панагюрище е една от общините в област Пазарджик, която се радва на силно развит икономически сектор с разнообразни, големи и малки заводи, предприятия, цехове и прочие.

„Освен с ръководствата и администрацията в заводите, се срещнахме и разговаряхме със служителите. Резултатите от политическата криза, най-вече несигурността и инфлацията притесняват всички тях. Те разбират, че за да бъдат сигурни и добре, държавата трябва да функционира. Всичко това е възможно единствено при работещ парламент, стабилно правителство и ясна отговорност! Гарантираме, че това е и нашата цел - на ГЕРБ-СДС! В агитациите, които правим търсим подкрепа, защото държавата ни няма повече време за губене. Има много работа, а пропуснатите до сега възможности могат да се наваксат единствено, ако получим сериозен резултат на предстоящите избори“, коментира Красен Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети