Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Ние сме против бюджетните дефицити и повишаването на данъците!

Политика

Кралев: Ние сме против бюджетните дефицити и повишаването на данъците!

Кралев: Ние сме против бюджетните дефицити и повишаването на данъците! - Tribune.bg

Водачът на листата на ГЕРБ/СДС в Пазарджик и региона Красен Кралев благодари на кмета на Велинград д-р Костадин Коев за подкрепата по време на срещите в града.

„Заедно с него и колегата от 50 Народно събрание и настоящ кандидат-депутат адв. Дафинка Семерджиева проведохме разговори с представители на местния бизнес и спортните клубове на Велинград. Кметът Коев беше точен в изказването си, че местната власт е винаги на първа линия и най-близо до хората. Ние, народните представители, следва да подпомагаме местната власт, те да усещат нашата подкрепа и заедно да движим регионите напред. Всичко това, както и казах, може да стане след съставяне на стабилно правителство“, коментира той.

„Нужно ни е силно лидерство, а партия ГЕРБ има най-силния лидер - Бойко Борисов. Той е показвал неведнъж, че знае как да управлява, а ние, които сме били част от неговия екип, сме хора, както с експертиза, така и с опит и можем да изведем България от кризите и този път. Нашата политическа сила е консервативна - ние сме против бюджетните дефицити, бизнес ориентирани сме и знаем, че стандарта на живот на хората може да се повиши устойчиво, единствено чрез инвестиции и свобода за бизнеса. Обявяваме се против повишаването на данъците! На бизнеса му трябва спокойствие, трябва му предвидимост, трябва му ясна програма, която да позволи планиране“, казва той.

Кралев подчертава, че във Велинград се наблюдава доста развит туристически сектор, заради природните дадености на района.

„Заради това трябва да правим всичко възможно инвеститорите да се чувстват комфортно, за да правят това, в което са най-добри. Кметът Коев, наред с останалите спортни клубове, обърна специално внимание на плувната школа на Велинград. Фактите говорят ясно - Велинград има една от най-добрите плувни школи и общината е дала на България не един и двама шампиони. Добрата новина е, че предстои ремонт на плувния басейн. Не е само това, Велинград ще може да се възползва и от още много проекти, които предстоят да бъдат реализирани, благодарение на средствата за общините, които ГЕРБ-СДС гласува и бяха заложени в националния бюджет. Цели 47 милиона лева са предвидени по различни направления - асфалтиране; изграждане на водопроводи; културна, образователна, спортна инфраструктура - всичко това предстои за Велинград. А с осигурените допълнителни средства ще бъде ремонтиран и емблематичния за Велинград парк „Клептуза”, напомня той.

Според Красен Кралев, има още много какво да се направи, но всичко това минава през убедителна победа на предстоящите избори.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети