Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Политическото “Менте” Кирил Петков си вози за масовка “фенове” в автобус

Политика

Кралев: Политическото “Менте” Кирил Петков си вози за масовка “фенове” в автобус

Кралев: Политическото Менте Кирил Петков си вози за масовка фенове в автобус - Tribune.bg
Снимка:

„Политическото “Менте” Кирил Петков блесна с нова идея в предизборната си кампания. Очевидно срещите му с избиратели не се радват на голяма популярност и измамникът си вози за масовка “фенове” в автобуса, с който обикаля из страната“. Това написа бившият спортен министър във Фейсбук.

Кралев публикува и видео, споделено от журналиста Явор Дачков, което показва ясно как  момче от екипа на бившия икономически министър  слиза от автобуса на Петков. Малко след него от същия автобус слиза и Кирил Петков. Младежът обаче вече е заел позиция на посрещач и с радост поздравява своя лидер все едно отдавна го чака да пристигне в града му.

„Измамникът Петков от шест месеца се прави на политик в България, но стана известен само с това, че лъже и нарушава законите в страната ни. Ами ако този човек действително докопа власт?! Ще бъде брутално! Поредният месия тип Остап Бендер, който ще се упражнява върху съдбата на България - Кирил Петков се нарежда веднага след Жорж Ганчев, Симеон Сакскобурготски, Бареков и чалгаря Слави“, пише още Кралев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати