Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Позитивизмът и желанието за работа в крайна сметка побеждават

Политика

Кралев: Позитивизмът и желанието за работа в крайна сметка побеждават

Кралев: Позитивизмът и желанието за работа в крайна сметка побеждават - Tribune.bg

„Безкрайно съм благодарен на областната структурна ГЕРБ в Пазарджик и на Изпълнителната комисия, че ме издигнаха за водач на този прекрасен отбор, който е сплав между опитни експерти и млади хора, които са пълни с енергия и ентусиазъм, за да може чрез една успешна кампания да постигнем добър резултат, който да ни възможност да направим едно стабилно управление в България. През последните вече 3 години и половина вече цари хаос, цари безвремие, което върна страната назад“.

Това коментира в Пазарджик водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Коалиция ГЕРБ-СДС в Пазарджик откри предизборната си кампания

Той коментира събитията от четвъртък вечерта в парламента.

Блокада в парламента: Възраждане и ИТН окупираха трибуната - (СНИМКИ/ОБНОВЯВА СЕ)

„Това, което се случи в четвъртък беше едно абсолютно безобразие, което показа, че българският парламентаризъм е стигнал абсолютно дъно. Не може едно малцинство от некомпетентни хора, представители на най-радикалните партии в българския политически живот, да изтръгват колони, да късат кабели, да  предотвратят заседание на парламента, което щеше да доведе до 2 млрд. помощ и инвестиции от ЕС по програмите за солидарност и по Плана за устойчивост“, подчерта той.

Според Краев, само правителство, доминирано от експертите на ГЕРБ, може да донесе сигурност, спокойствие и стабилност в българската държава и сред българските граждани.

„Нашата кампания ще бъде позитивна, ще бъде сред хората. Специално в Пазарджик сме планирали да обърнем еднакво внимание на всички общини. Днес започваме от Батак, в понеделник – Велинград, ще обиколим всеки един район. Ще чуем проблемите на хората. Всички, които са в листата на ГЕРБ ще съдействат за тяхното решаване, без значение дали са в парламента или не. ГЕРБ е единствената партия, която е доказала, че може да гарантира сигурност и стабилност, а това, което сме направили, се вижда през годините на трите правителства на Борисов. Взели сме си поуки от грешките, защото само който не работи, той не греши. Трябва да се сложи край на хаоса в държавата. Съзнавам, че през последните 3 години имаше много омраза, негативни емоции, отрицание, което доведе до отлив на избиратели“, анализира той.

Красен Кралев: Скоро ще се поздравим с добри новини за Батак

„Българските граждани са отвратени от политиката, защото няма политически дебат. Никой не се занимава с техните проблеми. Всеки се занимава с дефектите на опонентите си, всеки критикува опонентите си без да обръща внимание на най-важния субект в политическата картина, а това е българския гражданин. Това трябва да бъде променено. Убеден съм, че ако има по-голяма активност в предстоящия вот крайно радикалните партии като „Възраждане“, „Величие“, няма да имат такава сила в парламента и ще може да  се състави работещо управление“, коментира Кралев.

Попитан от журналистите как ще мотивират хората да излязат да гласуват, той отговори, че ще заложат на позитивизъм.

„Няма съмнение кой ще бъде победител в тези избори. Нашата кампания ще е позитивна, насочена към хората, към мобилизиране на вота и да ги убедим, че сме запознати с техните проблеми и държим ключа към тяхното разрешаване. Ние сме хора, които работим, преминали сме през тежки проблеми – Ковид кризата, мигрантската криза, и доста други. Експертизата и потенциала, които имаме ще доведат до това хората да изберат позитивните, пред сеещите омраза. Позитивизмът и желанието за работа в крайна сметка побеждават“, вярва той.

Красен Кралев подчерта, че той и съпартийците му никога не са се занимавали с проблемите на другите партии.

„Това, което ще направим е, че ще изслушаме проблемите на хората и ще ги убедим, че ние сме ключът към тяхното решаване. Нашият народ е много издръжлив, но държавата е на път да се счупи, ако не е счупена вече. Ние сме изостанали много и трябва по най-бързия начин да спрем това падане и да стигнем тези темпове на развитие, които бяха по времето на управлението на ГЕРБ. Защото каквото и да говорят нашите критици през последните 3 години и половина камък върху камък не е вдигнат, едно нещо не е създадено, няма градеж, има само отрицание и разрушение. Това трябва да спре и да се върнем към градежа, ако искаме България пак да настигне останалите държави в ЕС. Плана за възстановяване и устойчивост беше готов, нашето правителство го писа. Инфраструктурните проекти спряха, програмите за саниране също, строежа на пътища, на спортна инфраструктура. За това отново се обръщам към нашите сънародници, знам, че сте омерзени от това което се случи, омръзнало ви е от политика, нападки и агресия. За това ние сме тук, за да чуем вашите проблеми, знаем ги в по-голямата си част. Трябва да съберем всички демократични сили, да подтиснат лидерите личното си его и амбиции, да видим общите неща и цели, които ни обединяват, за да може България да се върне на пътя на градежа и развитието.За нас ще бъде успех ако успеем да свършим, това което не е направено до сега, другата ни задача е да постигнем по-добър резултат от предходните избори, третата ни задача е да успеем да съставим правителство, за да се върнем обратно по пътя на развитието“, коментира още той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети