Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев в Пещера: Хората разбират, че безпътицата се дължи на нестабилната политическа обстановка

Политика

Кралев в Пещера: Хората разбират, че безпътицата се дължи на нестабилната политическа обстановка

Кралев в Пещера: Хората разбират, че безпътицата се дължи на нестабилната политическа обстановка - Tribune.bg

Кандидат-депутати от ГЕРБ/СДС-Пазарджик проведоха среща с жители от община Пещера, които споделили мнението си относно политическата ситуация в България.

„Заедно с мен на срещата присъстваха колегата от 50 Народно събрание, както и сегашен кандидат за народен представител адв. Дафинка Семерджиева, родом от Пещера и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов. Радвам се, че структурата на ГЕРБ в Пещера е мотивирана и осъзнават колко важни са изборите, които предстоят“, коментира водачът на листата Красен Кралев.

Той подчертава, че изборите на 27 октомври са важни за община Пещера, за област Пазарджик и за цяла България.

„Получи се интересен разговор в една приятелска среда, а нещата, които си казахме с присъстващите и ангажиментите, които поехме пред тях могат да бъдат изпълнени единствено след съставяне на редовно и стабилно правителство. Именно това е темата, с която навсякъде бивам посрещан от хората. Все по-голяма част от тях вече разбират, че безпътицата в държавата се дължи на нестабилната политическа обстановка. Навсякъде уверявам хората, че ние от политическа партия ГЕРБ и коалиционните ни партньори от СДС правим всичко възможно, за да възстановим диалога и желаем нормализиране на политическия разговор между партиите“, подчерта той.

„Коалиция ГЕРБ-СДС има и опита и знанията за това как да изведе България и от тази сложна политическа, а и икономическа обстановка. Нашата програма включва редица мерки, които неминуемо ще окажат положително влияние на живота на хората и това във всички сфери. Ще възстановим спрените инфраструктурни проекти, ще възобновим програмата за саниране на сгради, ще повишим административния капацитет на институциите и ще върнем България на пътя на развитието. Сигурност и стабилност - не случайно това е нашият слоган“, коментира още Красен Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети