Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Войната, която „Промяната” обяви на българския спорт, ще бъде спряна

Политика

Кралев: Войната, която „Промяната” обяви на българския спорт, ще бъде спряна

Кралев: Войната, която Промяната обяви на българския спорт, ще бъде спряна - Tribune.bg
Снимка:

Проверка на тренировъчните бази на варненските клубове по лека атлетика Черно море, Евър, Виктория и Супер спорт направи Красен Кралев - кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС - Варна и спортен министър в правителството на Бойко Борисов.

В публикация на страницата си във Фейсбук той отбеляза нуждата от ремонт на базата:„Закритата лекоатлетическа писта има нужда от подмяна на дограмата и изграждане на отоплителна инсталация. Откритата писта на стадион „Локомотив” има нужда от ново покритие. Ремонтите на базата ще бъдат извършени още през първата година, след като получим отново доверието на хората и успеем да съставим правителство. През предходните управленски мандати ремонтирахме основно голям брой лекоатлетически зали и писти в редица градове. Сега е ред на Варна”, написа Кралев.

БГНЕСБГНЕС

Той е посетил и тренировката на боксов клуб в морския град. 

„Преди няколко години от едно занемарено и запустяло мазе в Двореца на културата и спорта успяхме да направим една от най-модерните боксови зали в страната. През изминалите управленски мандати на ГЕРБ ремонтирахме 6 боксови зали. В момента съоръжението се ползва от десетки любители и елитни спортисти. Клубът има нужда единствено от адекватно финансиране. Шайката на Руди Гела беше отрязала всички варненски клубове от финансиране по различните програми от министерството, само защото са от моя роден град! Войната, която Промяната обяви на българския спорт, ще бъде спряна от нас!”, обеща спортния министър в правителството на Борисов.

 

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети