Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев: Гласувах да продължим да градим България

Политика

Красен Кралев: Гласувах да продължим да градим България

Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите, заяви Пламен Нунев

„Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие по европейския път за развитие на България. Да продължим да градим доброто на страната с Божията помощ и по волята на българския народ“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

Кралев допълни, че очаква всички български граждани да проявят активност и да упражнят правото си на глас, защото това е върховното право на демокрацията: „Vox populi - vox dei“ – „Глас народен, глас Божи", каза той. „Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа – водихме изключително позитивни разговори с хората. Показвахме това, което сме направили през годините. Смятаме да продължим така и занапред, ако нашите сънародници ни гласуват доверие“, каза още Красен Кралев. Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев гласува в същата избирателна секция. Той заяви, че е направил своя избор за по-доброто бъдеще в България на децата.

„Аз съм отговорен човек и затова гласувах да продължим да градим. Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите. Това е моят избор“, заяви още кандидатът за народен представител. По думите му ГЕРБ-СДС са излезли с отличен отбор от подготвени хора и това са били аргументите на коалицията в тази кампания. Преди да гласуват всички кандидати от ГЕРБ посетиха заедно храма „Успение на Света Богородица“, получиха благословията на отец Марин и запалиха свещички за здраве.                                                                                                                                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети