Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе

Политика

Красен Кралев и Георги Кръстев регистрираха листата на ГЕРБ – СДС в Русе

Снимка:

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кралев и областният координатор на ГЕРБ – Русе Георги Кръстев регистрираха в РИК листата с кандидатите за народни представители. На регистрацията присъсваха и Десислава Атанасова, Бедрос Пехливанян и Орлин Дяков.

Щастлив съм, че отново съм водач на листата и за втори път съм номиниран от партийните структури в Русе. Поставяме си по-високи цели от постигнатия последните избори резултат. Въпреки политиката на клевети и омраза, която опонентите ни използват срещу нас, ние ще запазим позитивния тон“, заяви пред медиите Красен Кралев.

Водачът на листата в Русе заяви своята убеденост, че ГЕРБ винаги са работили за доброто на България. “Правителствата на Бойко Борисов проведоха множество успешни политики. Гордея се с работата си като министър през последните седем години. Вярвам, че ще продължим в тази посока на градеж, сигурност и спокойствие“, заяви още Кралев. Той обясни, че в листите на ГЕРБ-СДС в цялата страна има изключително много млади хора, на които се дава възможност да участват активно в обществено-политическия живот.

Десислава Атанасова подчерта, че ще работи за спечелването на още по-голямо доверие от страна на русенци за синята листа.

Кандидатите за народни представители бяха представени от новия областен координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев. „Листата ни е съставена от изявени личности, които със своята експертиза могат да допринесат много за развитието на Русенска област. Изградихме един силен екип с нови лица. Целта ни е да си върнем доверието на хората и да бъдем първа политическа сила“, заяви Кръстев. Той подчерта, че ГЕРБ „отваря ветрилото“ към младите хора, за да работят за града и страната си. „Моята лична кауза е да се създадат такива условия в България, че младите хора да останат тук“, каза още областният координатор.

Ето и цялата листа на ГЕРБ – СДС:

1. Красен Кирилов Кралев – мениджър „Публични комуникации“

2. Десислава Вълчева Атанасова - магистър „Право“ и „Политология и европейска интеграция“

3. Цветан Траянов Райчинов - лекар

4. Николай Иванов Братованов - юрист

5. Драгомир Дамянов Драганов - икономист

6. Георги Николаев Кръстев – студент /“Право“/

7. Бедрос Левон Пехливанян – магистър фармацевт

8. Орлин Йорданов Дяков – режисьор - драматург

9. Михаил Петков Илиев – професор, университетски преподавател

10. Иван Петров Иванов - предприемач

11. Севдалина Радославова Стоянова - учител

12. Красимир Йорданов Костадинов - предприемач

13. Кремена Йорданова Кръстева – учител

14. Евгени Игнатов Игнатов – икономист

15. Кристияна Ангелова Колева - студент /“Стопанско управление“/

16. Мирослав Йорданов Залев – инженер  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още