Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Каракачанов отново беше избран за председател на ВМРО

Политика

Красимир Каракачанов отново беше избран за председател на ВМРО

Красимир Каракачанов отново беше избран за председател на ВМРО - Tribune.bg
Снимка:

Красимир Каракачанов се връща начело на ВМРО. Той беше избран отново за председател на организацията на IX извънреден конгрес на ПП „ВМРО - Българско национално движение“.

В новото ръководство на ВМРО влизат още заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера, организационен секретар за работа със структурите Александър Сиди, секретар по политиките за българите в чужбина Юлиан Ангелов, членове Ангел Джамбазки, Иво Пазарджиев, Георги Дракалиев, Антон Иванов, Красимир Червилов, Богомил Бранков, Стоян Божинов, Петър Петров, Георги Петров, Атанас Стоянов, Владимир Митов.

Съперникът му за поста - евродепутатът Ангел Джамбазки отказа предложението да е заместник-председател на партията и остава само член на Националния изпълнителен комитет, пише БНР.

До избора на един председател се стигна след промяна в устава на партията, в който до момента беше записано, че се управлява от трима съпредседатели.

Каракачанов обеща до две седмици да предложи нова организационна структура и заговори за окрупняване на политическия проект около ВМРО с неправителствени организации и знакови публични личности:

„Ние трябва да се опитаме, като обща платформа, да обединим около нас няколко организации, а защо не и само обществени, да обединим личности, които в последните години сме забелязвали, че имат същото мнение и мислене като нас".

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети