Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как да се промени

Политика

Каракачанов: Въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как да се промени

Снимка:

„Част от тези, които искат да ни управляват отново, жертваха държавата в името на своите интереси“, посочи вицепремиерът

Последните три години страната се управлява от коалиция между най-голямата политическа сила - ГЕРБ и Обединени патриоти. В последните 30 дни в България има хора, които казват, че искат смяна на властта. Някои от тях млади, живели на Запад, правят сравнение между това, което е там, и това, което е тук. Сигурно има разлика, но аз не съм чул от никого каква ще бъде програмата на новото правителство, каква е философията на това ново правителство.  Това каза в речта си на Националната конференция на ГЕРБ вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

„Не чувам от лидерите на протеста каква ще е промяната. Смяната на правителството не е реформа. Съдебна реформа? Каква? Искам да чуя какво искат да се промени. Въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как да се промени. Хората, които излязоха в началото на протест да изразят своята воля, днес ги няма по площадите“, заяви Каракачанов.

„Има два вида политици – тези, които са готови да се жертват за нацията и държавата, и такива, които жертват държавата за собствените си интереси. Част от тези, които искат да ни управляват отново, 20 и няколко години жертваха държавата в името на своите интереси, днес отново са готови да хвърлят държавата в хаос, само да се докопат до властта. Трябва и Вие да си зададете въпроса какво трябва да свършим в останалите месеци и какви въпроси за решаване трябва да поставим пред обществото“, посочи вицепремиерът.

„Не чувам от тези, които искат служебно правителство или си поръчват новите костюми какво правим с демографската катастрофа.  Харесва ли ни след 25 г. да бъдем застаряващо малцинство в собствената си държава заради маргинализираните общности? Да, избори ще има тогава, когато е по Конституция, вървим напред, да си свършим работата“, категоричен бе Каракачанов.          


Коментари (2)

Шишко Ами ти какво направи досега, едно голямо нищо. В паспортната далавера си най-силен. Ходете си и не се вясвайте обединени мафиоти с ГЕРБ.
05.08.2020 16:59 / Отговор
Олео Те от разградения двор на бкп първо не си знаят кой им е водача!В бкп войната е вече в пълна сила щото лапачи за стола на топ мафиотката им са поне половината им секта!Снощи и тя се махна от лапаческия си стол и предостави на следващия по-голям топ мошеник в бкп!Те бкп знаят единствено само да искат, но никога не дават никакво предложение за нищо, защото никой от тях не може да измисли нещо за България!Разграден двор Бкп!
05.08.2020 18:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още