Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Ципов: Президентът да прояви разум, никой няма полза от такова противопоставяне

Политика

Красимир Ципов: Президентът да прояви разум, никой няма полза от такова противопоставяне

Красимир Ципов: Президентът да прояви разум, никой няма полза от такова противопоставяне - Tribune.bg
Снимка:

Време е да се обединим, да загърбим политическите пристрастия. Всички сме изправени пред едно голямо предизвикателство. Надявам се да се прояви разум, най-вече от страна на президента, никой няма полза от такова противопоставяне в момента. Това коментира пред Канал 3 депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

"Важно е всички български граждани да сме отговорни, да спазваме правилата, защото така можем да ограничим и заразата, и починалите. Аз съм сигурен, че полицаите ще издържат и те правят всичко възможно, въпреки умората, да се борят именно с онези граждани, които не спазват правилата.", посочи Ципов.

„Всички тези мерки не сме ги измисли ние, те се спазват в Европа ив целия свят. Правителството реагира адекватно, навреме да предпиеме ограниченията", каза още той.

Ципов още веднъж подчерта, че не вижда смисъл от действията на държавния глава. "Пак казвам, не виждам смисъл от действията на президента, да разединява институциите в такъв момент. Сега е време да помислим заедно как да излезем от тази ситуация, а не да се разединяване", категоричен бе той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ципов Президентът не разединява, и похвали мерките на правителството. Неговата тревога е за социалните и икономическите мерки-, а най-голямата глупост да лишиш хората от слънце, въздух, спорт и разходки.
13.04.2020 14:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати