Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Вълчев: Срещу ГЕРБ са хората, довели страната до катастрофа през 90-те години

Политика

Красимир Вълчев: Срещу ГЕРБ са хората, довели страната до катастрофа през 90-те години

Снимка:

„Срещу ГЕРБ е изправен обединен фронт от бандити и техните адвокати, които доведоха страната ни през 90-те години до катастрофа и стопиха спестяванията на родителите ни“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора Красимир Вълчев при откриването на предизборната кампания на коалицията в областта.

„Точно тези хора в момента казват: „Старата кола не е хубава и ще я сменяме с нова“. Ако смениш обаче старата кола с ребрандираната след катастрофата от 90-те години, това не е добър вариант. Имаме самочувствието да бъдем най-подготвените, най-компетентните, най-почтените и българското общество разчита на нас. Нашата кампания както винаги ще бъде позитивна, но не може да не отговаряме на лъжите и манипулациите, които се хвърлят в пространството без никакви доказателства“, посочи Красимир Вълчев.

Водачът на листата добави, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж е доказал своята отговорност и е успял да изведе успешно страната от редица кризи. Той бе категоричен, че единственият път на България е европейският, защото води до държавите, които не рушат, а градят.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още