Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Янков: БСП не прави лява политика, а се занимава със скандали

Политика

Красимир Янков: БСП не прави лява политика, а се занимава със скандали

Красимир Янков: БСП не прави лява политика, а се занимава със скандали - Tribune.bg
Снимка:

До края на седмицата ще регистрираме левия политически проект ПП „Българска прогресивна линия“. Това обяви независимият депутат Красимир Янков в студиото на „Денят ON AIR“. Той беше един от депутатите, които през септември се отцепиха от БСП. 

„Няма формация, която да застане последователно с решенията си и с позициите си с леви политики. Разчитаме на хора, които разбират необходимостта от точно лява политика, особено в една такава кризисна ситуация“, каза независимият народен представител. 

Според Янков е нужно държавата да застане до човека, да разбере неговите проблеми, да намери начин как да се решат тези проблеми. „БСП не прави лява политика, тя се занимава със себе си и със скандали. Опитах се да променя партията, но тя продължи в тази посока“, категорчиен беше депутата. 

„Българска прогресивна линия“ ще се яви самостоятелно на изборите. Тя ще даде възможност на тези, които са лявомислещи. Първо - да се запознаят с конкретните предложения във всеки сектор, предложения как ние да живеем по-добре, каква реформа е необходима. Ще ги извадим в началото на кампанията. В момента се крадат послания, но без да се аргументират“, подчерта Янков. 

Той смята, че голяма част от обществото ни не е доволно от това, което се случва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Минаващ Вярно го е казал Янков.
11.02.2021 11:34 / Отговор
:) Лявата политика я правят комунистите от ГЕРБ, а другото БКП просто им служи за театрално плашило, докато им изпълват прилежно корупционната програма.
11.02.2021 11:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети