Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите за председател на БСП

Политика

Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите за председател на БСП

Снимка:

От 7-те заявили желание да бъдат номинирани за предсетдател, петима отговарят на номинациите

Официално петима кандидати бяха подали документи за участие в избора на председател на БСП, срокът изтича днес. Освен Корнелия Нинова, в първия пряк избор на председател на левицата досега заявка за участие са направили Кирил Добрев, Галина Василева, Ирина Михайлова, Красимир Янков и Георги Тодоров.

От 7-те заявили желание да бъдат номинирани за председател, 5 отговарят на номинациите. Самата процедура става ясно е дискредитирана, оказва се натиск, което е и основната причина много от хората да не желаят да се номинират. Това заяви пред Канал 3 Красимир Янков от БСП.

„Има изискване кандидатът да е бил поне един мандат в Националния съвет на БСП, само 5-ма отговарят. Кирил Добрев и Корнелия Нинова приемам като една номинация, като едно лице. Подозирам, че между всички номинирани ще има конкуренция“, коментира още той.

„Борисов явно не разбира от нетърпимостта към него и управлението му, това стана ясно и от форума на БСП. Отчетът, който беше направен вчера, отговаря на една строителна фирма. Няма ясни политики“, заяви още Янков.                  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още