Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите за председател на БСП

Политика

Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите за председател на БСП

Красимир Янков: Оказва се натиск при номинациите за председател на БСП - Tribune.bg
Снимка:

От 7-те заявили желание да бъдат номинирани за предсетдател, петима отговарят на номинациите

Официално петима кандидати бяха подали документи за участие в избора на председател на БСП, срокът изтича днес. Освен Корнелия Нинова, в първия пряк избор на председател на левицата досега заявка за участие са направили Кирил Добрев, Галина Василева, Ирина Михайлова, Красимир Янков и Георги Тодоров.

От 7-те заявили желание да бъдат номинирани за председател, 5 отговарят на номинациите. Самата процедура става ясно е дискредитирана, оказва се натиск, което е и основната причина много от хората да не желаят да се номинират. Това заяви пред Канал 3 Красимир Янков от БСП.

„Има изискване кандидатът да е бил поне един мандат в Националния съвет на БСП, само 5-ма отговарят. Кирил Добрев и Корнелия Нинова приемам като една номинация, като едно лице. Подозирам, че между всички номинирани ще има конкуренция“, коментира още той.

„Борисов явно не разбира от нетърпимостта към него и управлението му, това стана ясно и от форума на БСП. Отчетът, който беше направен вчера, отговаря на една строителна фирма. Няма ясни политики“, заяви още Янков.                

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети