Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Янков за празната каса на БСП: Финансовият ресурс е отговорност на Нинова, нищо не се случва без неин подпис

Политика

Красимир Янков за празната каса на БСП: Финансовият ресурс е отговорност на Нинова, нищо не се случва без неин подпис

Красимир Янков за празната каса на БСП: Финансовият ресурс е отговорност на Нинова, нищо не се случва без неин подпис - Tribune.bg
Снимка:

Оттеглената оставка на лидерката на социалистите е много тежък удар върху репутацията ни, каза още депутатът от БСП

Управлението на финансовия ресурс е отговорност на Корнелия Нинова, нищо не се случва без неин подпис. Това заяви пред Нова ТВ депутатът от БСП Красимир Янков.

„БСП няма възможност да върне парите и това наистина е притеснително. Бюджетът, който сме гледали ние, като ръководство, беше с преходен остатък за 2018 година над 5, 5 млн. лв.“, заяви той по повод на информацията, че социалистите нямат пари, за да върнат надвзетите субсидии, защото са ги изхарчили. Според справката на Министерство на финансите БСП има да връща 4 299 690 лева.

„Това да имаме получени повече пари спрямо това, което се полага съобразно гласовете, които са за партията, също е отговорност на счетоводството и на тези, които знаят какви пари се получават”, каза още Янков и смята, че проблемът се дължи на неправилно изразходване на финансов ресурс.

„Частни лица не могат да финансират БСП. Ние не сме партия, в която може да се очаква корпоративен интерес и финансиране. Това е свързано и с нашата позиция за партийните субсидии. Стратегически резерв има в хилядите членове на партията. Важно е сега всичко да бъде обсъдено и да се намери базисна подкрепа за предстоящите кампании”, категоричен бе Янков.

Относно оттеглената оставка на Корнелия Нинова той заяви: „Това е много тежък удар върху репутацията ни. Хората трябва да знаят, че се отстояват позиции и че те не се променят.  Когато се търси подкрепата на хората, трябва да се търси последователност”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети