Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Краянчева: Марешки е състоятелен човек, концесията не би сменила разбиранията му

Политика

Краянчева: Марешки е състоятелен човек, концесията не би сменила разбиранията му

Краянчева: Марешки е състоятелен човек, концесията не би сменила разбиранията му - Tribune.bg
Снимка:

„С него се преговаря доста трудно", каза още тя

„С г-н Марешки се преговаря доста трудно. Ние имахме дълги разговори и изложихме няколко варианта. Той не искаше да разпише, защото смяташе, че ще го окомплектоват с управляващата коалиция. Перспективата да бъде окомплектован с ДПС и БСП е по-лошият вариант. След дълги разговори той наистина даде подписите на 10 народни представители”. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред НОВА ТВ.

„За концесията на плажа не мога да кажа, но той е състоятелен човек и това не би сменило разбиранията му”, посочи още тя.

„Ние имаме ясна задача и тя е обсъждане на нова Конституция. Всички разговори във всички посоки са позволени. Ние трябва да убедим нашите опоненти, дори и тези от опозицията, че има смисъл да водим този разговор”, посочи още Караянчева.

„Цветята, поднесени от ЖГЕРБ-Пловдив са били премахнати точно преди да дойде президентът от протокола на президента. Има видеозапис от събитието. За съжаление дори по време на празника на Съединението разделението витае във въздуха. Невъзможни са преговорите. Жалко е, че днес протоколът на президента направи този гаф”, заяви председателят на парламента Цвета Караянчева

Тя заяви, че има опасения за освирквания по време на тържественото отбелязване на Съединението тази вечер в Пловдив.

„Страх ме е тази вечер. Нека да сведем глава пред героите. Когато трябва да говорим помежду си – нека да го правим цивилизовано", призова Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Тартаковер Достатъчно са само тези нейни думи, за да се разбере, че шефа й е бил абсолютно прав с определението "Проста кърджалийска пuтка". Едно от малкото изказвания , от които не се отрече и опроверга през 11 годишния си мандат. Една майсторка на поцинковани кофи естествено не е длъжна да познава коя е столицата на Китай има право да я закара във Виетнам, но няма морално право да сяда на началническия стол в българския Парламент. Там са седели Захари Стоянов, Димитър Петков, Драган Цанков, Петко Каравелов...
Този пигмей днес определя много от живота в България. Срамна простакеса ! Дори не си дава сметка, че някога децата и внуците й ще потъват от срам, заради морала й да поставя властта над човешката чест. Вместо да беше наругала Тиквата и подаде оставка, тя мазно се ухили като онзи я целуна по главата.
06.09.2020 20:23 / Отговор
ЧукЧук Ти не си в ред. Комунист нещастен.
06.09.2020 20:33
Таратора пак не си е пил хаповете!
06.09.2020 22:40
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!

НЕКА ДРУЖНО ДА ЗАПЕЕМ:

SON of a BITCH - KISS MY ASS

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA
.
06.09.2020 20:53 / Отговор
До чук чук не е аргумент да обиждате коментиращите и да им слагате етикети на комунисти. Опровергайте тезата с факти, но май ще се озорите, тъй като това е истината, а тя боли и дразни.
06.09.2020 22:05 / Отговор
Рада Всеки, който истерично плюе по законно избрания парламент и правителство е или комунист или престъпник, а най-често двете заедно.
08.09.2020 00:09

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети