Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Крайни мерки за защита от разпространение на коронавируса от Турция поиска лидерът на НФСБ

Политика

Крайни мерки за защита от разпространение на коронавируса от Турция поиска лидерът на НФСБ

Крайни мерки за защита от разпространение на коронавируса от Турция поиска лидерът на НФСБ - Tribune.bg
Снимка:

Валери Симеонов: Настояваме на граничните пунктове с Турция да бъдат монтирани термокамери и изолатори

Лидерът на НФСБ поиска спешно да се приложат крайни мерки за защита от разпространение на коронавируса в нашата страна от Турция, стана ясно на брифинг в парламента.

„Настояваме на граничните пунктове с Турция да бъдат монтирани термокамери и изолатори заради коронавируса“, заяви Валери Симеонов.  

Според НФСБ е изключително опасно констатирането на 12 случая на заразени в съседната ни държава Турция. „Тази информация е отпреди повече от седмица. Тя не е актуализирана и най-вероятно броят на заразените е завишен“, коментира пред медиите Симеонов. В тази връзка НФСБ счита, че България трябва да предприеме крайни мерки в защита на населението си и в частност на туризма.

„Като гранична държава на ЕС настояваме на граничните пунктове с Турция да бъдат монтирани термокамери и изолатори и да бъде създадена изолация за транспортирането и лечението на хора със симптоми на заболяването“, уточни Симеонов.

По думите му Кризисният щаб при премиера следва да обсъди този проблем и да се набележат мерки.

„Искам да ви запозная с една изключително навременна декларация от НФСБ, свързана с разпространението на това епидемично заболяване коронавирус, което взима все повече жертви“, изтъкна Симеонов.

Той напомни, че коронавирусът от Ухан е изключително заразно заболяване и с висока смъртност.

„Всяко денонощие умират около 116 човека“, подчерта още Симеонов и аргументира позицията си с изнесеното от световните агенции, че има риск коронавирусът да зарази две трети от човечеството.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Linda Mark Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
20.02.2020 00:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети