Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Крум Зарков: Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП

Политика

Крум Зарков: Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП

Крум Зарков: Няма противопоставяне между Румен Радев и БСП - Tribune.bg
Снимка:

Зарков не изключи да се кандидатира за лидер на БСП

„Политиката на служебния кабинет няма отношение към случващото се в БСП. Антон Кутев е Антон Кутев, преди да бъде говорител на служебния кабинет и ще е член на БСП, така че той реагира емоционално на тежкия резултат”, каза пред бТВ Крум Зарков. 

По думите му Нинова вече е понесла своята отговорност.

Противопоставяне между БСП и Радев няма – „Една победа на Радев ще да затвърди промяната. Първо трябва Радев да спечели и ние социалистите трябва да се мобилизираме и второ – трябва да допринесем към едно стабилно правителство и трето- трябва да проведем разговор за бъдещето на БСП“, изреди приоритетите Зарков. 

Не отговори обаче не въпроса защо Нинова е на различно мнение от БСП. Намери част от проблема в късно заявената подкрепа към Радев за втория мандат-„червените са влезли в спиралата, но има път за изход- което е в неделя“, обясни Зарков.  Той отрече БСП да е подпомагала ПП в кампанията.

„Двама министри на Радев натрупаха популярност и решиха да правят партия. Какво значи инженерство? Радев видя в тях хора, които няма да се уплашат“, каза Зарков.

Той не отхвърли възможността да се кандидатира за лидер на БСП.

„Получавам доста сериозна подкрепа отвсякъде и удари от онези сайтове, които са заети да очернят хората. Ще взема решение дали ще се кандидатирам за поста, когато започне съответната процедура“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети