Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зарков: За България ще се говори негативно все по-често в Европа

Политика

Зарков: За България ще се говори негативно все по-често в Европа

Зарков: За България ще се говори негативно все по-често в Европа - Tribune.bg
Снимка:

Докладът на ЕК не бил изненадал социалистите

„България, заедно с Румъния, е специално наблюдавана страна. Край не се очертава, по-скоро влизаме в спирала, в която за България ще се говори по-често в Европа негативно“, коментира поредния доклад за България на Европейската комисия /ЕК/ социалистът Крум Зарков. Той бе категоричен, че докладът на ЕК не е изненадал социалистите.

„Крайно време е да разберем и комисията трябва да се престраши да го каже, че липсва каквато и да е индикация правителството да има идеята или волята да направят промени в необходимата посока. Докладът не споменава наличието на такава воля“, заяви Зарков. Той определи тази констатация като критика в доклада на ЕК. Юристът припомни, че откриването на парламента бе придружено с недопускане на граждани в сградата и се свързва с изолирането на медиите в мазето на бившия Партиен дом.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

кесо Е, веднъж и Крумчо да каже нещо вярно. В Европа наистина все повече ще се говори с притеснение и негативно за България като виждат как такива като Крумчо, с вид и излъчване на квартални идиоти се настаняват на водещи места в политическия живот, а други някакви изтрещяли гамени вадят паветата на главния площад на България и ги запращат срещу полицията която се опитва да опази реда от побеснялата червена сган. То си е за притеснение.
30.09.2020 17:22 / Отговор
До Червената номенклатура ТИ ЖАЛКИ ДРУГАРЮ И МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИДКА ДА ПЛЮЕТЕ И ЧЕРНИТЕ БЪЛГАРИЯ ИСТИНАТА Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО ДОБРЕ!!!
И ЗАНАПРЕД ВИЕ МРЪСНИ ПИЯВИЦИ ЧЕРВЕНИ НЯМА ДА НЪДЕТЕ ДОПУСНАТИ ДА СМУЧЕТЕ!!! И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРВИ НАПРЕД ИЗПЪЛНЕНА СЪС СВЕТЛИНА И ПОЗИТИВИЗЪМ !!
НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!
ДА СТЕ ВИДЕЛИ И ЧУЛИ ДРУГИ ДЕПУТАТИ ДА СИ ХУЛЯТ ДЪРЖАВАТА ВЪВ ЕВРОПА??? КАКТО ВАС ПРЕСТЪПНИЦИ ЧЕРВЕНИ!!!
ЗАКОПАХТЕ НИ ГОДИНИ НАРЕД И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТЕ!! ОСТАВА!
30.09.2020 20:57
ОТКЪДЕ ГИ НАМЕРИХА ТАКИВА КАТО: РУМЕН РАДЕВ, КР. ЗАРКОВ, МИРЧЕВ, СВИЛЕНСКИ-ЦЯЛ ОТБОР ДЕБИЛИ-РУСОФИЛИ
30.09.2020 17:40 / Отговор
Нас червеното знаме роди ни... Колко трябва да си изтръпнал, за да се радваш, че за Родината ти ще се говори негативно и всячески да се стремиш да допринасяш за това?!
30.09.2020 17:45 / Отговор
Карикатура Докато такива мамини синчета със съмнителни способности се изживяват,като някакъв фактор в политическия и обществен живот,няма да има нищо нормално в тази държава!
30.09.2020 18:36 / Отговор
МРАКА ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО.
ЗА КЕ НЕФА, НИЩО. :)
30.09.2020 21:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати