Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. КС отказа на Кирил Петков да събира още доказателства за гражданството му, подписал е декларацията си с невярно съдържание (ДОКУМЕНТИ)

Политика

КС отказа на Кирил Петков да събира още доказателства за гражданството му, подписал е декларацията си с невярно съдържание (ДОКУМЕНТИ)

КС отказа на Кирил Петков да събира още доказателства за гражданството му, подписал е декларацията си с невярно съдържание (ДОКУМЕНТИ) - Tribune.bg
Снимка:

Единодушно 11-те конституционни съдии приеха доказателствата по делото за гражданството на бившия министър на икономиката Кирил Петков.

Със същото определение Конституционният съд остави без уважение искането на Кирил Петков за конституирането му като заинтересована страна по делото и без разглеждане искането му за събиране на други доказателства, съобщава „24 часа“.

Лидерът на "Продължаваме промяната" е декларирал, че няма друго гражданство освен българско при встъпването си като министър на икономиката в служебното правителство през май. Той е направил това на 10 май 2021 г. Декларацията е предоставена от главния секретар на президента на Конситтуционния съд, става ясно от документа, публикувани от съда.

 Ето и пълният набор от документи, както и декларацията, която Петков е подписал: 

Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков
Кирил ПетковКирил Петков


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (34)

Анна България има закони! Тези закони са за всички!
Киро Лъжата е подписал декларация която ме отговаря на истината,т.е излъгал! Някой говорят Радев бил подведен???
Затова ли Радев поиска от КС да спре делото , защото вече Киро не бил министър???
И тези двамата се борят срещу корупцията и били почтените???
Колко наивен или глупав трябва да си за да им се хванеш на плитките лъжи?.???
12.10.2021 12:46 / Отговор
И ощв Явно 16%от българите продължават да бъдат овце и дърпат държавата към национална катастрофа като ПОДКРЕПЯТ тези двама първенюта ,мошеници зад които седи Радев и определени олигарси.
12.10.2021 12:49
учуден далаверите и грабежите на боко или гражданството на киро - кое е по-големия проблем за държавата
12.10.2021 21:05
Пийп шоу - Продължавайте подмяната Ицко Хазартния не се ли сеща, че при Кире Язовиро "лифта е седалков", а може би от "нонстоп, нонстоп - индийски коноп" да му се е изпържил мозъка..., разбираш ли.
12.10.2021 23:57
Ави А зад Вас кой стои - тикватаот Банкя.Големи лизачи сте.Явно добре Ви плащат за да плюете по адрес на президента.
12.10.2021 13:00 / Отговор
До Ави от аннс Другарю Ави ако за вас е нормално един ПРЕЬИДЕНТ да България да гази конституцията ,за нас не е! Това са факти,че Радев и Киро за нарушили закона и конституцията!
Няма какво тука да забърквате други хора!
Но явно контингента ,който ПОДКРЕПЯ тези червени ОЛИГАРСКИ структури му е толкова културата и интелекта,че само просташки да се изказва..
! С
12.10.2021 13:44
Соня Не е нужно да си платен, за да си против Резидента Радев - нужно е само да видиш фактите - Разеденителят Радев досега системно погазва Конституцията. Единствената му цел е оставането на власт. Първо, защото при него властта е самоцел - да удовлетвори огромното си Его, и второ, президентският имунитет ще го предпази от подвеждането му под съдебна отговорност за държавна измяна, организиране на метеж срещу законно избраното Правитество и многократно нарушаване на основния закон на РБ - Конституцията.
12.10.2021 13:54
will Аз няма да бъда толкова любезен с нелюбезната Ави-Ива или каквато и куха фигурка се крие зад тези именца. Та, неуважаема, не наричай лизачи хората, кото изразяват мнението, а си задай въпроса ти каква си и колко товят език е дълъг, когато облизваш лакомо насрания задник на румен радев.
12.10.2021 14:03
Devil666 Ави , много си елементар(ен)на да не кажа проста ! Изключително глупав и примитивен е твоят коментар !
14.10.2021 20:44
Людмила Любезни Ави , Никой не плюе по президента , макар че има защо ! Тук просто се доказва един факт с едно лице , което лъже и за един президент , който в никакъв случай не може да опревдае нарушението на основния закон - Конституцията с непознаване на същия ! Това е !
12.10.2021 13:32 / Отговор
Пуфи Ави, това не е лизачество, а само констатация, че Кирил Петков е излъгал всички по най-бруталния начин. Тук тикви и дини нямат значение. Прочети още колко нарушения на закони направи господина с голямото самочувствие и радетел на почтеността само за 4 месеца. И още нещо, опитай се само да си представиш колко щеше да вие господин президента, ако това нещо беше направено от човек от ГЕРБ и покровителствано от Бойко Борисов. Много жалко, че толкова много хора вярват на двамата харвардци. Дали би си позволил Петков да постъпи така в Канада. Дали би искал конституцията да се тълкува както на него му се иска. И това са хората които непрекъснато говорят за почтеност. Неизползването на главни букви не е грешка, просто не мога да го направя за тези хора.
12.10.2021 13:48 / Отговор
attropo Не бъдете любезни с тролчетата- ПРОСТАЦИ!Всеки ПРОСТАК трябва да бъде моментално наврян на кучето под опашката,най-малко,защото иначе ти се качва на главата!простакът е вреден за всички нормални хора,той е ракова клетка и трябва да бъде премахнат.Последен пример - тъй наречения ицо хазарта,за който опищяха нЕкои орталъка.А той просто е един ренегат-конформист.Поредния ПРОСТАК,който се е заврял в политиката.И какво ще ни научи хазарта?!?
12.10.2021 14:42 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети