Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кубрат Пулев: Може да направя своя партия и да се кандидатирам за президент

Политика

Кубрат Пулев: Може да направя своя партия и да се кандидатирам за президент

Кубрат Пулев: Може да направя своя партия и да се кандидатирам за президент - Tribune.bg
Снимка:

Първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите

Кубрат Пулев няма да влиза в политиката на този етап, разкри лично спортистът пред БТВ.

„Може да направя своя партия и да се кандидатирам за президент“, сподели боксьорът. Той изтъкна, че много негови приятели са го уверявали, че трябва да се включи в политиката.

„Може би този ден е близо“, подчерта Кобрата. Пулев сподели, че е мислил и за име на своята евентуална политическа формация и е харесал „Велика България", защото за него „България е велика".

Що се отнася до направеното му от председателя на КОД Петър Москов предложение да влезе сега в политиката, Кубрат Пулев заяви, че на този етап ще продължи да зарежда българите с „енергия от боксовия ринг". Боксьорът бе категоричен, че няма да позволи да бъде използван. Точно така той тълкува и предложението на лидера на КОД Петър Москов, чиято формация определи като „готини хора на фона на политическата прослойка".

Според боксьора страната има нужда от силно управление, а в момента „няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска".

Ако влезе в политиката, Пулев ще разчита на подкрепата на българския народ, а първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп