Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Куриерът на Божков агитира Слави да се коалира с БСП

Политика

Куриерът на Божков агитира Слави да се коалира с БСП

Куриерът на Божков агитира Слави да се коалира с БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Нинова иска да се обедините за честни избори. Ако не се обединиш с Нинова ще подсмърчаш покрай парламентарната трибуна и ще ти се подиграват както умеят да ти се подиграват. Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова? Хората в интернет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Корнелия, значи си на брега на Бойко Борисов”, обърна към Слави Трифонов журналистът Сашо Диков по време на своето гостуване в шоуто му по телевизия 7/8.

Преди седмица Слави Трифонов заяви, че няма да се включи в разговорите, които Нинова провежда с представители на партии и организации извън НС.

“След тая ти комплексарщина срещу Корнелия би трябвало да се замислиш как да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, заяви Диков на Трифонов. “Ако не се обединиш с нея колко депутати ще вкараш - 30,40,50 депутати и Валери Симеонов ще ти се подиграва от парламентарната трибуна”, каза още Диков.

Изказването на Диков предизвика коментар от страна на журналиста и блогър Ирина Асиова-Диамант.

„Диков изригна така, както само той може! Гневен! Като всички нас, които повече не можем да търпим една дружинка наглеци да се гаврят с нас, ежедневно да се изхрачват в лицата ни! Цитирам Сашо Диков, но същите мисли кънтят и в моята глава“, написа тя.

И още: „Но само стихията Диков може да влети в студиото на Слави и да избухне в очите му: Хората очакват страшно много от теб, ти направи партия, за да промениш нещо в тази държава! До кога ще седиш в тенекиения си дворец в “Левски Г” и така комплексарски ще реагираш на Корнелия Нинова. Ти трябва да организираш общи предизборни действия. Трябва да си даваш ясна сметка, че хората подозират, че ще си патерица на Бойко Борисов в Парлмента.“ 

 

Диков изригна така, както само той може! Гневен! Като всички нас, които повече не можем да търпим една дружинка наглеци...

Публикувахте от Irina Asiova-Diamant в Сряда, 27 януари 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

САШО ДИКОВ Е НА БРЕГА НА РУСОФИЛИТЕ И БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ............................................ БОКЛУК........
27.01.2021 13:12 / Отговор
Анастас #

Просто си е => Диков ....
Псевдо-спортист, Пишман-жирналист, Псевдо-демократ.

- Обикновен Мибетчия, Сър !
Дали прави свирки на Батето, Вълнев или на Божков е все едно.

(еротично)
27.01.2021 14:42
Тартаковер Сашо Диков е дърта изпечена курва, която винаги е търсила да извлече нещо от политиката. Познати са всичките му превъплъщения и прехвръквания от един към друг. Такива като него има много, познаваме ги, отвратителни са.
За разлика от него Трифонов никога не е близал властниците. Познаваме го от студентска програма "Ку Ку". Едва ли някой може да го упрекне, че е слугувал на властта и канил властващите да им ближе задниците през всичките години пред екрана. А за Диков не може да се каже същото.
Затова, когато такава или подобна курва, заемат поза на безпогрешни съдници, нормалния човек следва да плюе и ги отсвири с голяма бързина.
27.01.2021 13:24 / Отговор
Мимето ......Трифонов никога не е близал властниците????? За подобна лъжа, с елементи на идиотщина, трябва да се носи наказателна отговорност! Няма по-обгрижвани от българските олигарси и от родните политици, а в ролята на душевно-еротична медсестра винаги е бил Славчо! Само лизането на Кунева е достатъчно отвращаващо, но да не си разваляме настроението и с интервюто с Борисов, където се беше препарирал като риба на тиган!
27.01.2021 14:23
Боже! Щом отявлени комундари като Тартаковер са впрегнати да хвалят Учиндолското шерифче - голям страх ги тресе другарите!
27.01.2021 15:04
Ха ха, Таракане, на Дългия замирише ли му на парички, по наведен "лизач" от него няма! Ама ти продължавай да му лъскаш " имиджа", белким някой ти се върже!
27.01.2021 17:25
Тази Госпожа Диамант защо не си гледа диамантения живот и да не се бърка в българския политически живот?! Аман от вносни протестъри!
27.01.2021 13:26 / Отговор
кесо Червената медийна проститутка с "широк профил" Диков изглежда иска да бъде обединителят на комунистическо-кремльовските политически отломки, та белким да изкара някой и друг "горчив сребърник" от всички след "грандиозната победа".
27.01.2021 14:23 / Отговор
Stefan Проблемът е в урбанизацията през средата на 20 век. Стотици и хиляди селяци напускат родното мильо и поемат към курортите и градовете. И нали име е малко умът, впечатлавят се като даначета от лъскавите униформи, красивите момичета по ски пиститие.
Та, Диковото напуска възрожденския Троян, и запретва яки селски мишци да става спортист. Тарикатее.
Вместо да пасе говеда, кози и офци по тучните полянки на Балкана, захванал да опложда витизчийски възпитанички. От любовта му се пръкнала много тъжна мома, която ще завлачи в депресията свежарче писател. А красивата му госпожа му би шута и приседна в скута на другиго. И той сега го играе борец за правдини.

Мамка й на урбанизацията. Селяците орат града, бегайте Шашо, че ви тепа. Обединяват се. Краставите магарета през 9 баира се надушват, значи.
27.01.2021 14:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети