Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кутев: Слави не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията по погрешка

Политика

Кутев: Слави не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията по погрешка

Кутев: Слави не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията по погрешка - Tribune.bg
Снимка:

„Слави Трифонов не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията по погрешка. Той не знае какво да прави, хората му не са готови“, заяви пред БНТ Антон Кутев, член на Националния съвет на БСП.

По думите му при едни следващи избори „Има такъв народ“ може да получи по-висок резултат.

„Борисов е уморен, самият той не иска да управлява държавата. ГЕРБ изглежда като „бита лисица“. БСП трябва да спре анти говоренето“, добави Кутев, според когото резултатът на БСП на парламентарните избори на 4 април е историческа загуба.

„Корнелия Нинова носи отговорност, трябва да си подаде оставката, аз го казах вчера на Националния съвет. Повече мисъл и интелектуална мощ в политиката на БСП не би навредила. В момента партията и ръководството нямат еднакъв интерес“, добави Антон Кутев.

Той определи подкрепата на БСП към Румен Радев за втори мандат като „закъсняла“. Според Кутев, ако БСП беше обявила подкрепата по-рано, това е щяло да даде повече гласове на изборите.

„Изгубихме избиратели. Има вероятност раздаването на мандатите да стигне до БСП. Този парламент няма да доведе до никакви смислени решения и политики. Вероятността до Нова година да има нови избори е огромна“, каза още Антон Кутев.

Според него следващите избори могат да се окажат с доста по-лош резултат за левицата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети