Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кузман Илиев: Остър е дефицитът на този парламент, има доста мекотели

Политика

Кузман Илиев: Остър е дефицитът на този парламент, има доста мекотели

Кузман Илиев: Остър е дефицитът на този парламент, има доста мекотели - Tribune.bg
Снимка:

Предстоят важни политически решения, а българският народ е „леко неинформиран“ за залозите

„Остър е дефицитът на този парламент, не са много формациите с гръбнак. Има доста мекотели“, каза кандидатът от гражданската квота на ВМРО Кузман Илиев пред bTV.

„Все още има надежда да се покаже гръбнак. Формациите нямат добра изкупителна жертва, заради която да защитават българския интерес“, коментира Илиев.

По думите му предстоят да се взимат изключително важни политически решения, а българският народ е „леко неинформиран“ за залозите.

Той добави също, че има някои формации, които предават националните интереси. „Отговорността трябва да се поеме“, каза Илиев.

Той отново критикува ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“, като определи поведението му относно Северна Македония като подмазваческо. „Все още има надежда да се покаже гръбнак. Формациите нямат добра изкупителна жертва, заради която да защитават българския интерес“, коментира Илиев.

Кандидатът за депутат коментира, че не би се явил на предсрочни избори в друга политическа формация, но ВМРО трябва да направи анализ на ситуацията и защо са с такъв резултат.

„Трифонов взе доста от патриотичните формации, но всяка идея е представена малко по-архаично. Трябва да се спре с носиите, но да се спре с носиите, да се покаже, че става въпрос за родолюбие и защита на националните интереси. Всички в парламента трябва да са патриотични“, каза Илиев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети