Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Квестори изведоха принудително Пейков от пленарната зала. Той: Кривоглед и пълен съм, но не съм пиян

Политика

Квестори изведоха принудително Пейков от пленарната зала. Той: Кривоглед и пълен съм, но не съм пиян

Квестори изведоха принудително Пейков от пленарната зала. Той: Кривоглед и пълен съм, но не съм пиян - Tribune.bg
Снимка:

Квестори изведоха от пленарната зала депутата от ПП-ДБ Манол Пейков след оплакване от "Възраждане", че нарушава реда.

Напрежението между Пейков и "Възраждане" се зароди по време на изказване на лидера на партията Костадин Костадинов след изслушването на премиера Николай Денков и военния министър Тодор Тагарев. Докато Костадинов говореше от трибуна, Пейков крещеше от залата: "Времето!", вероятно имайки предвид, че даденото му за изказване време е изтекло.

"Както виждате в момента в залата има хора, които са в нетрезво състояние. Не за първи път представители на ПП-ДБ влизат в залата очевидно консумирали алкохол, очевидно в нетрезво състояние", обърна се Костадинов към шефа на парламента Росен Желязков. В същото време депутати от "Възраждане" отидоха до квесторите в пленарната зала, за да насочат вниманието им към Пейков. Малко по-късно те отидоха да разговарят с депутата и накрая излязоха заедно от пленарната зала.

Благодаря на квесторите, че изведоха Манол Пейков от залата, след като той очевидно е злоупотребил с определени субстанции. Изключвам това, че от няколко дни не си е сменял дрехите, понамирисва. Но това не е от значение, той е неадекватен, лъхаше на алкохол. Това е върхът на падението за ПП-ДБ. Това нещо не е приятно за никого в залата, обяви от трибуната секунди по-късно депутатът от "Възраждане" Ангел Георгиев.

Приемам поздравленията за квесторите, върна му Желязков.

В същия момент обаче в пленарната зала се върна Пейков. "Лично обяснение", провикна се той към Желязков.

"Господа и симпатяги, имам много несъвършенства - пълничък съм, понякога съм рошав, кривоглед съм, но пиенето не е един от пороците ми. Събират ми се около 50 гр. на година. Моля ви проверете си опорките. Виждам, че съм трън в задните ви части, търсите начин да влезете под кожата ми. Това не е правилният начин. Може би, ако имате по-малко гняв към околните и себе си... Сериозно ви препоръчвам среща със специалисти и психиатри", отвърна Пейков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати