Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лъчезар Борисов: Подпомагаме финансово фирмите за запазване на работните места

Политика

Лъчезар Борисов: Подпомагаме финансово фирмите за запазване на работните места

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Старозагорски избирателен район Лъчезар Борисов, който е министър на икономиката и Радостин Танев се срещнаха с ръководството и с част от екипа на старозагорска холдингова компания, занимаваща се с продажба и сервизно обслужване на селскостопанска техника и търговия на продукти за земеделието.

„През последните 4 години постигнахме ръст на средната работна заплата с 50%, което се дължи на последователната политика на правителството, на подобрената бизнес среда и на повишаването на производителността на отделни производства“,  подчерта Лъчезар Борисов. За този период предприятия и институции от област Стара Загора са  получили около 400 млн. лева от държавата. От централния бюджет за инфраструктурни проекти и различни обекти са предоставени 128 млн. лева. Министерството на икономиката подкрепи над 1100 микро, малки и средни компании. Около 80 средни предприятия от региона, които са се възползвали от кризисните мерки, ще получат около 11 млн. лева“, посочи Лъчезар Борисов.

Красен Кралев представи листата на ГЕРБ-СДС в Сливо поле и Две могилиКрасен Кралев представи листата на ГЕРБ-СДС в Сливо поле и Две могили

Десетки жители на населените места посрещнаха кандидатите, водени от водача на листата и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

В Сливо поле срещата на Кралев, Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Станимир Станчев и Бедрос Пехливанян се състоя на откритата мултифункционална спортна площадка.

„Вие ме познавате, защото през годините съм идвал често тук, свършихме много работа за региона. Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи, които да изпълним“, заяви Красен Кралев, който бе поканен в края на този месец да открие финансираната от Министерството на младежта и спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по борба, ремонтирана от Общината.

Сачева: Предлагаме в Добрич бъде създаден колеж за медицински сестриСачева: Предлагаме в Добрич бъде създаден колеж за медицински сестри

Нашата кауза е да подобрим пътната и образователната структура в региона, за да създадем условия за бизнес и инвестиции. Така областният координатор и водач на листата на ГЕРБ – СДС в Добрич Деница Сачева разкри приоритетите, поети от кандидатите за народни представители от Добрич по време на официалното им представяне.

„Предлагаме в Добрич бъде създаден колеж за медицински сестри. Ще работим и за инфраструктурата в региона, така че той да бъде привлекателен за инвеститори и туристи“, обясни Деница Сачева.

Младен Шишков откри предизборната си кампания в РаковскиМладен Шишков откри предизборната си кампания в Раковски

С отчет за дейността си като народен представител в 44-тото Народно събрание Младен Шишков откри предизборната си кампания за втори мандат. Пред съгражданите си от община Раковски в аудио-визуален отчет, той показа свършеното до момента в сферата на образованието, културата, спорта, здравеопазването и реализираните и започнати големи инфраструктурни проекти. Акцентира и на най-важните постижения и придобивки за община Раковски и Пловдив област в различни сектори на икономиката от публично - социален характер.

Срещи във Велико ТърновоСрещи във Велико Търново

Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради бе сред основните теми, които кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново Станислав Стоянов коментира с жители на кв. „Чолаковци“ в старата столица.

Над 98 процента от живущите в един от най-големите квартали в града одобряват новата визия на блоковете и желаят програмата да продължи, тъй като е част от цялостното облагородяване на пространството, казаха търновци пред депутата от 44-то Народно събрание.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още