Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лалов: Наблюдавам поведение на Росина Станиславова, което е в разрез с разбиранията ми

Политика

Лалов: Наблюдавам поведение на Росина Станиславова, което е в разрез с разбиранията ми

Снимка:

„Като гражданин и общински съветник очаквам от всеки един човек на публичен пост ясни, категорични и мотивирани отговори за неговото обществено значимо поведение, независимо от коя политическа сила е той. Още повече очаквам такива отговори от хората от демократичната общност, към която се присъединих преди почти година и половина, за което напуснах поста си на съдия в Софийския районен съд с цел да участвам със собствените си усилия за промяната на обществено-политическите порядки у нас“. Това написа в социалните мрежи общинският съветник от „Демократична България“ Методи Лалов.

Думите му са по повод скандала в община „Красно село“ с начина, по който са изразходени суми за патронажна грижа за възрастни хора с коронавирус.

„От известно време наблюдавам поведение от страна на Росина Станиславова - кмет на район „Красно село“, което е в разрез с разбиранията ми. Изключително много съжалявам! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за поведението си“, категоричен е Лалов.  


Коментари (6)

А-а-а-а Защо така гърмят един след друг кметовете на ДБ, бе? Много крадиви се оказват всички те. Дано десните софиянци да се замислят преди изборите
24.02.2021 10:41 / Отговор
До А-а-а-а Едва ли ! За всичко е виновен БОКО !
24.02.2021 10:46
Анастас #

ДеБъйските Кретени
нацвъцкаха навсякъде Калинки
и сега ще се "дистанцират" от тях.

(осветляващо)
24.02.2021 13:21
Аватар. Приятелски огън.....Да, явно не се отчитала за поръчките пред Лалов, който си е алчно ко...е. Лалов не си компетентен, за да се изказваш по темата, дебело човече.....Ходи да пасеш.
24.02.2021 11:45 / Отговор
Дедо Йоцо Това си е чисто предизборни нападки и неща които обикновенния човек ще прочете но не може да провери достоверни ли са...но вече в меда и паднало и лай.о.От местните избори още започнаха атаки заради загубите на Герб по места
24.02.2021 16:47 / Отговор
Ха, ха! Лалов да не ти се привижда за гербер?
24.02.2021 19:32

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още