Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лалов споделя за комунистическия си дядо: Всеки отговаря за собствените си дела

Политика

Лалов споделя за комунистическия си дядо: Всеки отговаря за собствените си дела

Лалов споделя за комунистическия си дядо: Всеки отговаря за собствените си дела - Tribune.bg
Снимка:

Общинският съветник Методи Лалов коментира медийна публикация по свой адрес.

Става въпрос за материал в сайта „7 дни София“, който гласи: „Вие знаехте ли, че дядото на столичния общински съветник е заселил първите цигани в Самоков по времето на своето кметуване? Е, вече знаете!“.

Лалов споделя снимка на новината и заявява:

Фейсбук/Методи ЛаловФейсбук/Методи Лалов

„Поредната Пеевска медия се занимава с мен и си позволява да намесва дядо ми по бащина линия. Никога не съм се занимавал с дядовците на Борисов, нито с тези на Пеевски, няма и да го правя. Просто защото всеки отговаря за собствените си дела“, отговаряйки Лалов, който изглежда не отрича написаното.

Политикът от ДБ прехвърля дебата към настоящето със закани към политическите си противници.

„Именно затова обаче имам намерение да се занимавам с Борисов и Пеевски докато освободят обществото от алчните си лапи и докато не понесат отговорност за деянията си. За хората съдя по делата им. Тяхната раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние, за мен нямат определящо значение“, заявява общинският съветник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Ай скрий се ве червено лиляв мангасар
19.02.2021 20:44 / Отговор
хаха! Каза платения трол на ГЕРБ, който е подчинен на другаря Борисов - бивша мутра от СИК, член на БКП, който отказва да се деполитизира в знак на вярност към Партията и напуска МВР, който е от малцината политици, които си позволяват да възхваляват Тодор Живков публично и отиде 2001 година да му се поклони , на откриването на паметника му в Правец.
19.02.2021 21:34
Хаха! И Борисов, който най-нагло и цинично лъже, че дядо му бил уж убит от комунистите, за да си направи политически ПР, за да се представи за такъв какъвто не е и да привлече овчи електорат. А всеки, който е запознат поне малко с историята знае, че няма как да си едновременно член на БКП и да имаш враг на народа в семейството си. Да не говорим, че и после Боко многократно си признава, че Тодор Живков е университет за него.
19.02.2021 21:39
До хаха лиляв джендър лапаш ли на жена си кобура гнусна смрадлива твар
19.02.2021 23:25
До сектанта педал ХАХА ти на Рада и Пинокио гъзовете ли лижеш ве гноясал парцал
19.02.2021 23:28
хаха Когато платените тролове на ГЕРБ няма какво да кажат срещу фактите, заповчат да те обиждат. Това е правило при тях, ежедневно са активирани да плюят по хората, тъжна гледка.
20.02.2021 05:21
Маргарита Русева Лалов и Лаловци, както и партията им са обладани от омраза и нищо добро не може да се очаква от тях. При тях властта е самоцел, и няма съмнение, че биха се обединили с дявола, само и само да се овластят. БСП ги чака. Но работата няма да стане.
19.02.2021 22:30 / Отговор
Анастас #
ЕбанКостовските Лайнари
се вляха в редиците на БСП и ЛатиноПартизаните на ДеБъ.

(политологически)
20.02.2021 09:32
Традиция-комунист Не самият дядо е важен, а това, че внукът му прилича на него - зове за репресия на противниците си. Както се знае обаче - на бодлива крава, господ рога не дава.
20.02.2021 05:09 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети