Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Легендата Йордан Йовчев в подкрепа на Костадин Димитров за кмет на Тракия

Политика

Легендата Йордан Йовчев в подкрепа на Костадин Димитров за кмет на Тракия

Легендата Йордан Йовчев в подкрепа на Костадин Димитров за кмет на Тракия - Tribune.bg

Много спортисти и жители на пловдивския район „Тракия“ се събраха тази сутрин на най-новия фитнес на открито на бул. „Освобождение“ на вълнуващо спортно предизвикателство, организирано в подкрепа на кандидатурата на Костадин Димитров за районен кмет от ГЕРБ.

Сред гостите бе и легендарният български гимнастик Йордан Йовчев. „Не за първи път съм в „Тракия“ на събитие, организирано от Костадин Димитров. Заедно сме откривали модерни фитнеси и площадки, по негова инициатива сме водили сутрешна гимнастика на учениците“, заяви големият ни спортист и допълни: „Костадин Димитров е спортен човек, който не само милее, но и полага много усилия за популяризирането на спорта сред подрастващото поколение. Той работи уверено и последователно в тази посока, защото нашите спортисти ни карат да се чувстваме горди българи и разнасят славата на Родината по целия свят“, каза още Данчо Йовчев.

Вълнуващото спортно предизвикателство бе под надслов „Най-доброто предстои“ и бе организирано от професионалистите от PowerFit Plovdiv в подкрепа на кандидатурата на Костадин Димитров за кмет на район „Тракия“.

„Благодаря на организаторите от клуб „Пауърфит“ с треньор Спас Делчевски и на всички присъстващи. Благодаря им за подкрепата и за това, че оценят моите и на екипа ми усилия за развитието на спортната инфраструктура в района. През изминалите осем години като кмет в „Тракия“ изградихме 15 фитнеси на открито, 4 спортни площадки и 15 футболни игрища в междублокови пространства. Помогнахме за откриването на две спортни зали“, каза Костадин Димитров. Той бе категоричен, че ще продължи да работи за възстановяването на спортни обекти и изграждането на нови.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети