Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев, той я дава на прокуратурата (ВИДЕО)

Политика

Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев, той я дава на прокуратурата (ВИДЕО)

Лена Бориславова със заплахи към Радостин Василев, той я дава на прокуратурата (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Бившият депутат от ПП Радостин Василев обяви, че дава Лена Бориславова на прокуратурата. Причината е, изпратен заплашителен есемес от Бориславова, който вече независимият депутат показа от парламентарната трибуна.  

„Тъкмо да си помисля, че не можеш да паднеш по-ниско и хоп... намираш нови дъна. Нищо, ще почакам, ще си изчезнал“, гласи съобщението изпратено от Бориславова към Василев.

„Така ли изчезна Алексей Петров искам да попитам", заяви още независимият депутат. 

Отговорът на Бориславова идва на предходно изказване на Василев, който порица колегата си от ПП Мирослав Иванов, че не може да говори за морал.

„Знам какво му е на това момче. Да излиза тука и да говорим за морал! Той, Лена Бориславова и Кирил Петков унищожиха морала в политиката по най-безобразния начин. Рогоносецът беше заместник-председател на парламента, защото по парапетите е била неговата...", заяви Радостин Василев.   

Всичко започна от предложение от „Възраждане“, че именно Радостин Василев трябва да предложи своя бивш съпартиец Искрен Митов за член на временната за правата на психично болните.

„Как може да ме заплашва някаква... жена със съобщения. Сега ще подам сигнал срещу нея в прокуратурата. Как точно ще изчезна аз", оплака се Радостин Василев.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети