Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лена Бориславова се смее: Много е страшен Кирил Петков (ВИДЕО)

Политика

Лена Бориславова се смее: Много е страшен Кирил Петков (ВИДЕО)

„Много е страшен Кирил Петков“. Това каза смеейки се Лена Бориславова вместо отговор на въпрос дали е вярно, че тя е причината за чупенето на шишета от страна на бившия премиер, за което съобщи Бойко Борисов.

Борисов: На лидерските срещи се държаха невъзпитано, Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата

Въпросите бяха зададени от журналиста Неизбежния Караколев, става ясно от видео в YouTube. Според източници на Tribune, това се e случило миналото лято, а свидетели на изблика станали всички лидери в коалицията ПП/ДБ – включително Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев, като последният избягал с оправдание за среща в украинската посланичка. На 26 юни  Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров Лефкада, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова. Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред лидера на ГЕРБ.

Кирил Петков трошил стъклените бутилки в НС заради Лена Бориславова

Караколев напомни на Бориславова и предишни твърдения за агресия на Петков спрямо бившия депутат Александър Дунчев, но тя отклони въпроса. Бориславова разкритикува въпроси на Караколев за записите от AIRBNB квартирата, че претопля стари манджи и жълти новини. После влиза в заведение, затворено за външни лица и мъже казват на журналиста да се разкара.

Ресторантът е до НДК и се казва Le Rose.

Вътре камерата заснема бившия посланик в Саудитска Арабия Димитър Абаджиев.

Димитър Абаджиев беше депутат от СДС и ДСБ. По-късно се присъедини към РЗС на Яни Янев. Беше и наблюдател в Европейския парламент. Бил е още наш представител в "Набуко" и генерален консул в Шанхай, пише за него Офнюз.

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети