Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидер на "Величие" хем "за" кабинет на ГЕРБ, хем профилът му в "Х" хакнат

Политика

Лидер на "Величие" хем "за" кабинет на ГЕРБ, хем профилът му в "Х" хакнат

Лидер на Величие хем за кабинет на ГЕРБ, хем профилът му в Х хакнат - Tribune.bg
Снимка:

Създателят на "Исторически парк" Ивелин Михайлов и лидер на "Величие" даде заявка в социалната мрежа "Х", че ще препоръча на депутатите й в парламента да подкрепят кабинета "Желязков", предложен от ГЕРБ на президента.

Начело на проектокабинета на ГЕРБ е председателят на 49-ото Народно събрание Росен Желязков. В състава му влизат бивши министри и депутати като Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Деница Сачева, Даниел Митов, Делян Добрев, Любен Дилов и Красен Кралев. От служебното правителство се предлага да останат Калин Стоянов, Георги Гвоздейков, Атанас Запрянов и Евтим Милошев. 

Около 2 часа, след като ГЕРБ обявиха състава на проектокабинета си, Ивелин Михайлов написа на официалния си профил в социалната мрежа "Х", че "препоръчва" на парламентарната група на "Величие" да го подкрепи.

"Моментът е такъв, че трябва национално обединение. “Величие” вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина. Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България", пише Ивелин Михайлов.

Впоследствие се оказа, че профилът му е бил хакнат. Самият Михайлов потвърди пред БНТ, че няма контрол над профила си в момента.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати